Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2010 13:18

Yarın, Dünya Kukla Günü. İstanbul’daki kutlamaların merkezi garajistanbul.

Haberin Devamı

kaçırmayın

2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle hayata geçirilen Dünya Kuklası İstanbul’da etkinlikleri, yarınki açılışla başlıyor. Festival, 28 Mart’a kadar devam edecek. Türk kukla ustalarının yanı sıra Almanya, Fransa, Polonya, Japonya ve Bulgaristan’dan ünlü kukla grupları gelecek. Festival mekanları Fransız Kültür Merkezi, Kukla İstanbul, garajistanbul ve Notre Dame De Sion Lisesi.

paylaşın

Bu yıl Hilton İstanbul’un 55’inci yılı. Kutlamalar kapsamında bir sergi açılması planlanıyor. Dilerseniz siz de bu serginin bir parçası olabilirsiniz. Otelde anısı olanlar bir fotoğraf, kart ya da paylaşmak istediği başka bir eşyayı teslim etmek için neslihan.sen@hilton.com adresine e-mail atabilir.

yarışın

İstanbul Lisesi, Türkiye genelinde Liselerarası Kısa Film Yarışması düzenliyor. Katılmak isteyenler, 10 Mayıs’a kadar doldurulmuş ön başvuru formunu, eserin 4 DVD kopyasını, filmle ilgili en az iki fotoğrafı ve filmin özetini bir CD içerisinde, öğrenci belgelerini de ekleyerek İstanbul Lisesi Sinema Kulübü adresine ulaştırabilirler. Ayrıntılı bilgi için www.ielsinema.com

tadın

Haberin Devamı

Divan, yenilenen ambalajıyla yeni lokum serisi çıkardı. Badem, fındık, çikolata kaplı fıstık, Antep fıstığı, nane, gül-limon, tarçın, zencefil, portakal, damla sakızı, Türk kahvesi ve çikolata kaplı gül çeşitleri var.

deneyin

Tavuk restoranı Popeyes’ın Kova Mönüsü’nde, 15 parça tavuk veya 30 parça acılı kanatın yanında 1 litrelik kola var. 4-5 kişi için ideal. Fiyatı 19.95.

giyin

Tommy Hilfiger’ın, 2010 ilkbahar/yaz erkek koleksiyonunda şortlar, ağartmalı jean’ler, rahat siluetler var. Beyaz, bej, açık mavi, sarı, pembe renkler ağırlıkta. Rahat ve şık olmayı tercih edenlere.

bakın

Park Bravo’nun 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonuna İtalyan çizgileri hakim. Hafif pililer, yuvarlak hatlar, naturel ve pastel renkler kullanılmış.

takın

Eastpak 2010 ‘Claim to Fame’ çanta koleksiyonuna pastel renkler hakim. Yazı ve kabartmalar çantalara özgün bir hava katıyor. Sportworks, SPX (Sporpoint), Boyner, YKM, Beyoğlu Halep Pasajı Eastpak Shop Mağazaları’nda bulabilirsiniz.

giydirin

Haberin Devamı

Bluekey markasının sloganı; çocuklara özgürlük. Hem giysi modelleri, hem de kullanılan renk ve desenler doğaya çağırır nitelikte. Fiyatlar 6.95’ten başlıyor, 46.95’e kadar çıkıyor. Bir çocuğun ihtiyacı olan tüm giysileri bulabilirsiniz.

uğrayın

Boyner mağazalarında, “Kendimi Seviyorum” etkinlikleri başladı. Spor, cilt bakımı, sağlıklı beslenme gibi alt başlıkları var. Her biriyle ilgili farklı aktiviteler, özel fiyat uygulamaları düşünülmüş. Örneğin eski koşu bandını getirene yenisi yüzde 20 daha ucuza veriliyor. Türkiye’deki tüm mağazalarda yararlanabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!