Bu çiftler konuşuluyor

Güncelleme Tarihi:

Bu çiftler konuşuluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gösteri dünyasının ünlü çiftleri özel yaşamlarının başkalarını ilgilendirmeyeceğini ileri sürmekten vazgeçmiyorlar. Ancak, hayatı objektiflerin karşısında yaşamanın gösteri dünyasının ünlü sanatçılarına büyük yararı da oluyor kuşkusuz. Kendilerini çok geniş kitlelere tanıtma fırsatını yakalıyorlar. Özellikle de çiftlere duyulan ilgi çok büyük.

Hollywood yöneticileri bu gerçeğin bilincinde oldukları için sık sık davetler düzenleniyor. Gala geceleri görkemli törenlere dönüştürülüyor. Ve bu özel gecelerde bazı çiftler diğerlerinden daha çok dikkat çekiyor. Son günlerde haklarında en fazla konuşulan ünlü çiftlere gelince... Annette Bening-Warren Beatty çifti, birinci sırada yer alıyor. Kısa bir süre önce dördüncü çocuğunu dünyaya getiren ünlü yıldız, Hollywood'un en çapkın erkeğini uslandırmıştı. Bu yıl Oscar ödülüne de aday gösterilen Annette Bening, Hollywood'un en mutlu kadınlarından biri. Warren Beatty, sinema sanatına katkılarından ötürü ödül aldığı gece, ‘‘Herşeyi çok değer verdiğim karıma borçluyum'' dedi. ‘‘Karım bana dünyada herşeyden daha fazla önemsediğim bir şeyi, sevgisini verdi.''

Jennifer Aniston-Brad Pitt çifti hakkında o kadar değişik haberler yayınlandı ki, bunların hangisinin doğru hangisinin yakıştırma olduğunu saptamak imkansız. Fakat genç çiftin bir özelliği hemen dikkat çekiyor. Jennifer Aniston ve Brad Pitt, beraber oldukları zaman giyimlerinin uyum sağlamasına dikkat ediyorlar. Birbirlerini kıskanan ve eş giyinmek isteyen kardeşlerden farkları yok.

Birçok başarılı filme imza atan karakter oyuncusu Denzel Washington, hayatında eşinin çok büyük bir yeri olduğunu inkar etmiyor. Bir zamanlar alkolik olan ve hayatı karmakarışık olan Washington, karısı Pauletta’nın sayesinde hayata döndüğünü söylüyor. Eşinin duaları ve bitmek bilmez desteği, hem kariyerine hem de alkol sorununa yardımcı olmuş...

Hollywood'un örnek eşleri

Oscar’lı aktör Kevin Spacey, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri halinde... Ama onun bu başarılarının arkasında uzun zamandır beraber olduğu Diane Dryer’ın büyük etkisi olduğu da kesin. Dryer, Spacey’nin başarılarından en çok gurur duyan ve ona destek olan kişi...

Nicole Kidman-Tom Cruise çifti, her zaman Hollywood'un en çok dikkat çeken çifti olarak kalacağa benzer. Tom Cruise hakkında çıkarılan çeşitli dedikodular, Nicole Kidman'ın son filminde başrolde oynayan aktörün ‘‘Nicole çırıl çıplak benimle yatağa girdi. Kocası Tom Cruise bunu hiç yadırgamadı'' sözleriyle ortalığı karıştırmış olsa da, onlar günümüz Hollywood'unu simgeleyen çift olmayı sürdürüyorlar.

İlk başlarda bir hayli dedikodu yaptıran ama sonradan gıptayla izlenen bir evlilik de, Antonio Banderas ve Melanie Griffith çiftinin... Griffith, kocasının kariyerine yardım etmek için sinemaya ara verip evine döndü. Bu durumda da Banderas daha çok filmde oynamaya başladı. Kızları Stella da, bu durumdan çok memnun.

Hollywood'un çılgın kızı Drew Barrymore ile genç aktör Tom Green, son günlerin en çok konuşulan çifti oldu. Drew Barrymore, sevgilisinin kansere yakalandığını öğrenince, cesur bir karar verip onunla evlendi. Drew Barrymore, bu davranışıyla herkesin sevgisini kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!