Bodrum Masalı dizisinin 4.bölüm fragmanı çok konuşuldu!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı dizisinin 4.bölüm fragmanı çok konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 09:35

Bodrum Masalı bu hafta 4.bölümü ile ekranlara gelecek. Bodrum Masalı'nın yayınlanan 4.bölüm fragmanı dizinin ne kadar heyecanlı geçeceğini gösterdi. Bu hafta da herkes otelin satışına yoğunlaşacak. İşte Bodrum Masalı 4.bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Bodrum Masalı 4. bölüm fragmanında heyecan dolu sahneler izleyicinin beğenisine sunuldu. Dizinin bu haftaki bölümününde izleyicilerin nefesini kesen olaylar ardı ardına gerçekleşiyor. Ateş ve Kelebek amansız bir yarışa tutuşurken, diğer yanda otel satışının sancıları devam ediyor. Peki Bodrum Masalı 4. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar..

Su, Faryalı'nın geçmişini öğreniyor mu?
Bodrum Masalı yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bodrum Masalı 3. Bölüm'de; Ateş, babası Evren'i kurtarabilmek için kolları sıvıyor; Kelebek ile müthiş bir plan yapıyor!
Evren, Cahit’in verdiği bilgi ile tuzağa düşmüş, yeri tespit edilmiştir. Borcuna karşılık hapse girme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Polisten kaçar ve saklanır. Ergüven ailesi tüm güçleri ile Evren’in borcunu ödemeye çalışırken Yıldız’ın ve Ateş’in Evren’e olan öfkesi artmaktadır. Cahit’in olaydaki rolünün açığa çıkması Ateş ve Alara’yı karşı karşıya getirir. Gözde ise Yıldız’ın Evren’e olan öfkesini Evren’i birlikte kaçmaya ikna etmek için kullanır. Yıldız’a olan aşkını kalbinin derinliklerine gömmüş olan Faryalı, kendisini hiç istemediği halde Ergüvenlerin ailevi problemleri ile uğraşırken bulur. Su, babasının kurtulması için çabalarken Kelebek’ten yardım alır. Cenk, Kelebek’i kıskanmaya başlar. Arkadaşı Uzay’ın da doldurması ile Su’ya karşı çok büyük bir hata yapmak üzeredir.

Haberin Devamı

Kelebek ve Ateş, yüzme konusunda becerilerini yarıştırıyor.
Bodrum Masalı yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00'de Kanal D ekranlarında!

 

Bodrum Masalı son bölümlerde neler yaşandı?

Geçen hafta Ergüvenleri kapılarına dayanan polisler ile baş başa bırakmıştık. Yeni bölüme de aynı heyecan ile başladık. Evren bizi şaşırtmadı ve o an için tek çareyi kaçıp saklanmakta buldu. Kaçarken yakalandığı Ateş’e Cahit’in kendisini ihbar ettiğini söyledi. Ateş, bunun hesabını sormak adına tekrardan Cahit’in evinde buldu kendini. Gencecik yaşına rağmen Cahit’e resmen hayat dersi verdi. Cahit’in gayet saygısız bir biçimde teklif ettiği parayı büyük bir olgunlukla redetti. O odadan parayı alarak çıkmadı ama belki de hayatını değiştirecek olan yemeğin davetiyesini buldu. Hayatını değiştireceğini düşündüğü kişi Uzay’ın üvey babası olunca bir tereddüde düşmedik değil.

Haberin Devamı

Ateş'in cesaretini seviyoruz ama cesaret bir yere kadar... Bu davete gitmek için öncelikle sağlam bir plana daha sonrasında ise güvenilir ekip arkadaşlarına ihtiyaç vardı. Soluğu Faryalı’nın yanında alan Ateş oğlan planının onayını alınca iş birliği için Aslı’nın kapısına gidiverdi. Ateş, Aslı’dan yardım isterse Aslı hiç "Hayır!" der mi ? Diğer yandan Su da babasına yardım etmek için Kelebek’in yardımına sığındı. Kelebek de Aslı gibi, Su’ya gelince “Hayır!” kelimesinin varlığını unutuyordu adeta... Ateş, Aslı’nın da yardımıyla yemeğin olduğu otele girebildi. Gönenç Bey’den destek kredisi istediğini dile getirdi ancak Cahit’in de katkılarıyla plan başarısız oldu. Oradan ayrıldıktan sonra yardıma biraz geç koşan Kelebek ve Su ile rastlaştılar. Bu durumdan her ne kadar memnun olmasa da başarısız olan ilk planın yerine Su’nun ikinci planı devreye girdi. Gönenç Bey'i lavaboya kilitleyip Ateş’e konuşması için belli bir zaman kazandırdı. Ateş'ciğimiz ne kadar dil döktüyse işe yaramadı. Bu plan da başarısızlık ile sonuçlandı.

Haberin Devamı


Sevdiğin tarafından canın yandığı zaman sevdiğinin canını yakmak mıydı aşk ? Uzay’a göre aşkın tam karşılığı buydu. Alara, babasına olan kırgınlığı ve Ateş’e olan üzüntüsü birleşince kendisini Uzay’ın yanına attı. Alara’nın ağzından dökülen, “Ben Ateş’e çok aşığım.” cümlesi Uzay’ı adeta yaktı geçti. O an düşündü Alara’nın canını yakacak olan planı ve Ateş'e babasından çalıp para vermesi gerektiğini söyledi. Uzay biz seyircilerin izlemeyi seveceği bir kötü, zeki ve hedefine odaklanmış bir tip.... Aşka değinmiş iken Su ve Cenk arasında sular bir türlü durulmuyordu. Cenk’in sürekli Kelebek’i kıskanışı tartışmalarına yol açıyordu. Ateş ve Alara’nın durumu ise malum olaylardan ötürü pek de iç açıcı değildi. Kelebek ve Aslı’ya gelecek olursak, platonik olmak kolay değil! Ekran başında acaba kaç kişi platonik aşklarını hatırlayıp acı çekti? Bizce sayısı epey fazladır!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!