Bırak gitsin

Güncelleme Tarihi:

Bırak gitsin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2014 17:30

İzleyenlere sigarayı bıraktırmayı hedefleyen “Bırakmak İstiyorum” filmi, önceki akşam Kanyon’daki Cinemaximum’da gösterildi.

Haberin Devamı

Terapist Emre Üstünuçar’ın bir seansının özeti niteliğindeki “Bırakmak İstiyorum”u özel gösteriminde izleyenler arasında Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Beren Saat, Kenan Doğulu, Ayşegül Dinçkök, Hatice Aslan ve Bennu Gerede de vardı.
Cem Yılmaz, gösterim sonrası filmi etkileyici bulduğunu söyledi: “Çok ikna edici. Zorlu bir kitle izledi filmi. Bu kitle, bu kötü alışkanlığı bırakmakla ilgili reaksiyon gösteren, direnen bir kitle. Buna rağmen çok başarılı bir sunum olmuş. Bu yönden genç arkadaşlara tavsiye ediyorum.”

Gösterime el ele gelen Beren Saat ile Kenan Doğulu da filmi beğendiklerini ifade etti. Doğulu, “Sigarayı bırakmak isteyenlere çok önemli bir hizmet olmuş. Biz sigara içmememize rağmen çok etkilendik” diye konuştu. Beren Saat de “Sigara içiyor olsaydık, bu filmden sonra bırakabilirdik. Çok etkileyici” dedi. Yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun, yapımcılığını Böcek Film-İpek Sorak’ın üstlendiği “Bırakmak İstiyorum”, yarın gösterime girecek.

Haberin Devamı

Russell Crowe’un yönettiği “The Water Diviner”da rol alan Cem Yılmaz, filmin galasının aralık ayında Türkiye’de yapılacağını açıkladı. Ayrıca yeni filmi “Pek Yakında”nın çekimlerine de mayıs ayında başlayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!