Bikini anketinin birincisi kim oldu

Güncelleme Tarihi:

Bikini anketinin birincisi kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2006 00:00

Uçankuş adlı magazin sitesinin yaptığı ve yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı ankette, sürpriz bir isim gençlerden fazla oy aldı.

Haberin Devamı

Sibel Can ile Sezen Aksu'nun bu yıl Bodrum'da bikiniyle objektiflere yakalanmasından sonra, internette bir anket düzenlenerek halka "Bu yaz hangi ünlüyü bikinili olarak görmek istersiniz" diye soruldu. www.ucankus.com sitesinin düzenlediği ankette ilk sırayı Banu Alkan aldı.

/images/100/0x0/55ea3058f018fbb8f8706f49
Ünlülerin tatil görüntüleri bu yaz da birbiri ardına gazete ve televizyonlara yansıyor. Merak uyandıran bu görüntüler, sonunda internet sitelerini de harekete geçirdi. Ve Uçan Kuş adlı magazin sitesi bir anket düzenleyerek, halkın bikinili görmeyi en çok istediği isimleri araştırdı.

Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı anket, kilolarına rağmen kendiyle barışık olan ve yıllardır ölçülerinin 90-60-90 olduğunu iddia eden Banu Alkan'ın bikinili hali en çok merak edilen ünlü olduğunu ortaya çıkardı. Yüzde 17 oyla ilk sırayı alan Alkan'ı yüzde 13 ile Ebru Gündeş ve yüzde 12 ile Pınar Altuğ izledi. Hande Ataizi, Seda Sayan, Ebru Destan, Ebru Şallı ve Güzide Duran ise bikinili halleri merak uyandırmayan güzeller arasında yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!