Big Brother Türkiye 8. hafta finali kim elendi? - izle

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye 8. hafta finali kim elendi - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 20:09

Star TV'nin fenomen yarışması Big Brother Türkiye 8. hafta eleme listesi belli oldu. Peki; Big Brother Türkiye 23 Ocak Cumartesi eleme gecesinde kim elenecek? Big Brother Türkiye 8. hafta final gecesinde elenecek olan yarışmacı hayallerine ve 1 milyonluk büyük ödüle veda edecek.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı, izlenme rekorları kıran Big Brother Türkiye yarışmasının 8. eleme gecesi 23 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Eve kimin veda edeceği ise seyirciler tarafından yapılan oylama sonucunda ortaya çıkan 8. hafta eleme listesindeki 4 isim arasından seçilecek.

Big Brother Türkiye 8. Hafta Eleme Listesinde Kimler Var?

23 Ocak Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Big Brother Türkiye 8. hafta finali'nde eleme listesine Rezan, Seda, Funda ve Hüseyin girdi. Yapılacak olan eleme gecesinde izleyicilerden en az oyu olan 4 yarışmacıdan birisi Big Brother Türkiye evine veda edecek.

8. hafta eleme listesi belirlenirken ev halkı, hafta içinde yapılan oylama ile evden gitmesini en çok istedikleri ikişer isim verdiler. Yapılan oylama sonucunda Big Brother Türkiye evinden gitmesi en çok istenen isim 7 oy ile Hüseyin oldu. Funda ise 6 oy alarak evden gitmesi istenen ikinci kişi oldu. Seda ve Rezan ise geçtiğimiz hafta yapılan final gecesindeki 'Çark Görevi' sonucunda belirlendi.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye 8. hafta finali kim elendi - izle

Big Brother'da 8. Hafta Lideri ONUR!

Çarkıfelek oyununda lideri seçme şansını elde eden Sinan, arkadaşı Onur'u 8. haftanın lideri yaptı!

BIG BROTHER TÜRKİYE 16 OCAK ELEME GECESİNDE KİM ELENDİ?

Big Brother Türkiye'nin 16 Ocak Cumartesi eleme gecesinde ''kim elendi?'' sorusu yanıt buldu. Big Brother Türkiye 7. hafta eleme listesinde; Gökçen, Emrah, Rezan ve Hüseyin bulunuyordu. İzleyiciden en az SMS oyu alarak Big Brother Türkiye evine 7. haftada veda eden isim Emrah oldu.

Big Brother Türkiye'de eleme anları..

İZLEYİCİDEN EN AZ OYU ALAN BİG BROTHER TÜRKİYE EVİNE VEDA EDECEK

'Big Brother Türkiye' izleyicileri, 8. haftanın elenecek isminin belirlenmesi için Perşembe günü saat 16:00'ya kadar evde kalmasını istedikleri adaylar için SMS oyu kullandılar. 23 Ocak Cumartesi eleme gecesinde sonuçlar açıklanacak. İzleyicilerden en az oyu alan kişi ''Big Brother Türkiye'' evinden elenecek.

Haberin Devamı

23 Ocak akşamı Big Brother Türkiye evine veda edecek kişinin kim olduğunu hep birlikte öğreneceğiz. Big Brother Türkiye, 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 21:45'te Star TV'de canlı yayınla ekranda olacak.

Big Brother Türkiye Haftanın Finali Tanıtımı

BAKMADAN GEÇME!