Big Brother Türkiye Yarışmacısı Emrah kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Yarışmacısı Emrah kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 15:39

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı “Big Brother Türkiye” evinde, sağlık sorunları yaşayarak diskalifiye edilen Oktay’ın yerine Emrah dahil oldu. Peki; Big Brother Emrah kimdir? Big Brother Türkiye evine sağlık sorunları yaşayarak eve veda eden Oktay’ın yerine dahil olan yarışmacı Emrah’ı yakından tanıyalım. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Big Brother Emrah, 22 Aralık Salı günü Big Brother Türkiye evine dahil oldu, evde geçirdiği ilk gününde ev halkı tarafından hoş karşılanmamıştı.

Oktay’ın sağlık sorunları yaşaması ile 22 Aralık Salı günü eve dahil olan yarışmacı Emrah, 30 yaşında. Tekirdağlı olan yarışmacı Fotomodellik yapıyor. Ağabeyi ile birlikte yaşayan Emrah ağabeyi için, “En yakın arkadaşım” dedi ve “Aile ilişkilerimiz çok güçlü” diye belirtti.

Bir modellik yarışmasında Türkiye’nin tescilli “En İyi Gülen Erkeği” ünvanını alan Emrah’ın en büyük zevkleri arasında basketbol ve bilardo oynamak yer alıyor.

Sağlık sorunları yaşayarak eve veda eden Oktay’ın yerine eve dahil olan Emrah, iddialı olduğunu ve büyük ödül olan 1 milyon lirayı kazanarak eğitime harcamak istediğini belirtti.

Haberin Devamı

Yemek yapmayı çok seven Emrah, yemek yapmayı annesinden öğrendiğini belirtti. Emrah, özellikle yaprak sarma da bir çok kadına taş çıkaracağı düşünüyor.

Emrah yemek konusunda iddialı olduğu kadar, temiz ve titiz olmak konusunda da iddialı. Kıyafetlerine ve özellikle ayakkabılarına büyük önem veren yarışmacının kötü kokulara asla tahammülü yok. Ayrıca Emrah, özel eşyalarının kullanılmasına asla tahammül edemeyeceğini ve sessiz kalmayacağını belirtiyor.

Basketbol ve bilardo oynamayı çok seven Emrah’ın hobileri arasında abisi ile birlikte bilardo turnuvaları düzenlemek yer alıyor.

Big Brother Türkiye evine kazanmaya geldiğini ve iddialı olduğunu belirten Emrah, büyük ödül 1 milyon lirayı kazanarak eğitimine harcamak istiyor.

Big Brother Türkiye evinde sağlık sorunları yaşaması ile evden diskalifiye olan Oktay’ın yerini alan Emrah, ilk günden diğer yarışmacılar tarafından hoş karşılanmadı. Rakipleri Emrah'ı elemek için şimdiden bıçak biliyor.

Big Brother Emrah Kimdir?

BAKMADAN GEÇME!