Bayan Kahkaha'yı ağlatan adam!

Güncelleme Tarihi:

Bayan Kahkahayı ağlatan adam
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2010 11:46

Kahkaha denince ilk akla gelen isim Saba Tümer’in aslında yüreğinde büyük bir aşk acısı taşıdığı ortaya çıktı. Öyle ki, Saba geçmişti bir kez tartışıp ayrıldığı bu sevgiliyle barışabilmek için ona uçakta ilginç bir jest yapmış. Hostesi ayarlayıp “Seni özledim” notuyla birlikte bir kadeh şampanya göndermiş…

Haberin Devamı

Saba Tümer / Foto Galeri

 

Bayan Kahkaha’nın en son ne zaman ağladığını hiç merak ettiniz mi. Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu bu sorunun cevabını öğrenmek için Saba Tümer’i Senin Hikayen adlı programa konuk etti. Ünlü televizyoncu çekimler sırasında bu soruyu, “Geçenlerde bir şey aklıma geldi ve durup dururken ağladım” diyerek geçiştirdi.

Ancak Eyüpoğlu, çekimlerde sonra Tümer’in en son yaşadığı aşk nedeniyle ağladığını öğrendi. Peki bu nasıl bir aşktı? Ali Eyüpoğlu köşesinde yazdı:

 

Tümer’le sevgilisi bir konu yüzünden tartışır. Haksızlığa uğradığını düşünen sevgili, bu olaydan sonra Tümer’e küser.
Sevgilisi çekip gidince kabahatin kendinde olduğuna karar veren Tümer, aşık olduğu adamla barışmanın yollarını arar. Sevgilisinin arkadaşlarıyla tatile gittiğini öğrenir, kendisini affettirebilmek için bin bir türlü plan yapar ve sonunda birini hayata geçirir. Tümer, sevgilisini İstanbul’a getirecek uçağın saatini öğrenir ve ardından hosteslerden biriyle temasa geçer. Derdini anlatır ve ondan barışa gidecek yolu hazırlamasını ister. Hostes, birbirini seven iki insanın barışmasına vesile olmak için elinden geleni ardına koymaz. Uçak, Türk hava sahasına girdiği anda hostes Tümer’in sevgilisinin yanına gider ve bir şampanya eşliğinde eline şu notu iletir: “Seni özledim... Saba”

 

Haberin Devamı

Düşünebiliyor musunuz?
Dargın olduğunuz sevgilinizden bilmem kaç bin feet yukarıdasınız, ama o yine de ulaşıyor size. Ve bir notla şampanya iliştiriyor elinize, barış çubuğu niyetine. Fakat, yaptığı bu jestten sonra sevgilisinin havaalanında boynuna atlamasını bekleyen Saba Tümer, hayal kırıklığı yaşar.

Sürpriz boşa gitmiş!
Saba Tümer’in havaalanında beklediği sevgilisi, onu görmeden geçip gider. Tümer, hemen hostesi bulur ve sürprizi yapıp  yapmadığını sorar. Hostes ağlamaklıdır. Tümer’e uçakta yaşadıklarını şöyle anlatır:
“Saba Hanım, tarif ettiğiniz insanın o kişi olduğuna emin misiniz? Dediğinizi aynen yaptım. Ondan teşekkür beklerken, bir dövmediği kaldı beni. ‘Niye uyandırdınız beni? Şikayet edeceğim sizi?’ diye fırçaladı.”

Haberin Devamı


Adamın uçaktaki sürprize bu denli reaksiyon göstermesinin sebebine gelince; Saba Tümer’in böyle bir sürpriz yapacağını aklının ucundan dahi geçirmeyen sevgilisi, uçaktaki arkadaşlarının hostesi kafaya alıp, böyle bir oyun hazırladıklarını düşünmüş. Bu hoş sürpriz bir işe yaramamış ama taraflar sonra barışmış. Ancak gel gör ki, bu aşk, daha doğrusu ilişki zamanla bitmiş. Bitenin ‘aşk’ değil de ‘ilişki’ olduğunu vurgulamamın sebebi şu: Saba Tümer, bu adama hâlâ aşık, hem de deliler gibi! Tümer’i durup dururken ağlatan şey de bu. Kahkahalarıyla her gece ekranları şenlendiren Saba Tümer,  gönlünde işte böyle bir aşk yarası taşıyor. Sevgilisiyle yaşadığı aşk ve güzel günler aklına geldikçe de Tümer’in yarası kanıyor, kahkahaların yerini gözyaşı alıyor. İnanması zor, ama öyle!

Haberin Devamı

 

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!