Bahama’da özel bir düğün

Güncelleme Tarihi:

Bahama’da özel bir düğün
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2006 00:00

Anna Nicole Smith, bir ay içinde doğum sevincini, ölüm acısını ve evlilik mutluluğunu yaşadı. Oğlu Daniel’in ölümüyle sarsılan seksi yıldız, yeni dünyaya gelen kızının babasıyla Bahama’da evlendi.

Bir dönemin en çok ilgi gören playboy güzeli, seksi manken ve oyuncu Anna Nicole Smith’in son bir ay içinde yaşadıkları tam da "Hayatımı anlatsam roman olur" denecek türden. Seksi yıldız, bir ay içinde üç önemli olayı birden yaşadı: Önce Smith’in Dannielynn Hope adını verdiği kızı dünyaya geldi. Ardından 20 yaşındaki oğlu Daniel bu doğumdan birkaç gün sonra esrarengiz bir şekilde hayata veda etti. Ve bu iki büyük olayın ardından seksi yıldız, Dannielynn’in babası ünlü avukat Howard Stern ile ani bir şekilde evlendi.

Ölen oğlunun yasını tutan genç kadın aslında sade bir düğün istiyordu. Ancak basında "Oğlunun yasını tutmadan bikinisiyle teknede evlendi" şeklinde haberler çıkınca Smith, düğün fotoğraflarını basına dağıtmak zorunda kaldı. Fotoğraflardan seksi yıldızın törende bikini giymediği ve sade ama ilginç bir törenle evlendiği ortaya çıktı. Bahama’nın küçük adalarından birinde teknede dünya evine giren ünlü çiftin mutluluğu, Smith’in eski sevgililerinden Larry Birkhead’ın küçük Dannielynn’in babası olduğunu iddia ederek mahkemeye başvurmasıyla gölgelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!