Babam ve Ailesi dizisinden 2. bölüm fragmanı geldi

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi dizisinden 2. bölüm fragmanı geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 12:06

Kanal D'nin yeni dizisi Babam ve Ailesi ilk bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Pazartesi akşamı 1. bölümü yayınlanan Babam ve Ailesi'nin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yeni bölümden ilk detaylar..

Haberin Devamı

Kemal’in 20 yıldır resmi ailesinden sakladığı sır, oğlu Mert’in geçirdiği kaza sonucu ortaya çıkacaktır! Babam ve Ailesi 1. Bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başladı.

Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, oğlu Mert ve kızı Çiçek’le mutlu bir aile yaşamı olan başarılı bir iş adamıdır. Kemal’in Adana’da İstanbul’daki resmi ailesinin bilmediği başka bir ailesi daha vardır oysa. Kemal’in 20 yıldır resmi ailesinden sakladığı bu sır oğlu Mert’in geçirdiği kaza sonucu ortaya çıkacaktır.

Mert, geçirdiği ölümcül kaza yüzünden çok acil böbrek nakline ihtiyacı duyar. Ona böbrek verebilecek tek kişi ise varlığından bile haberdar olmadığı Adana’daki kardeşi Kadir’dir. Kadir, böbrek naklini kabul eder; ama, iki ailenin hayatını da kökünden değiştirecek bir şartı vardır.

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ İLK BÖLÜM İZLE

BABAM VE AİLESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

 

BABAM VE AİLESİ OYUNCULARI

Bülent İnal-Kemal İpekçi

45 yaşında, İstanbullu zengin bir iş adamı. Evli ve iki çocuk babası. Ancak kimselerin bilmediği, herkesten gizlediği bir başka aileye daha sahip. Yıllar önce sevdiği kadın Nilgün ile ailesinin kendisinden habersiz çevirdiği entrikayla ayrılmış ve daha sonra Nilgün’den Hasret ve Kadir adında ikiz çocukları olduğunu öğrendiğinde onlara da sahip çıkıp ikili bir hayat yaşamak zorunda kalmıştır. Bu sırrın ortaya çıkmasından sonra iki amacı var artık; yarım kalan aşkına bu kez sahip çıkabilmek ve ne kadar imkansız görünse de, birbirlerinden nefret eden çocukları arasında bir kardeşlik bağı kurabilmek.

Ayça Bingöl-Nilgün Kayalar

Kemal’in gençlik aşkı, Kadir ve Hasret’in annesi. Çocuklarının babasının ünlü işadamı Kemal İpekçi olduğunu çocukları dışında herkesten gizleyerek yaşamış onurlu, gururlu, fedakar bir anne… Bu sırrın ortaya çıkması ile bütün hayatı değişecek ve kendisine kurduğu küçücük dünyası yerle bir olacaktır. Nilgün tüm bunların yanı sıra yıllar önce yarım kalmış aşkını tamamlayacak mıdır?

Haberin Devamı

Ceyda Düvenci-Suzan İpekçi

Kemal’in yasal eşi, Mert ve Çiçek’in annesi. Suzan güzel, bakımlı, iyi eğitimli bir kadın. Hayatındaki her şeyi, işini, evliliğini, çocuklarını, evini kontrol altında tutar, hepsini özenle planlar, bununla da gurur duyar. Bu yüzden de Kemal’in Adana’daki ikinci ailesini öğrenmek Suzan için tam bir yıkım olur. Ona göre bu yıkımın sorumluları; Nilgün ve ikizleridir. Suzan onları cezalandırmak, hayatlarını zorlaştırmak için her fırsatı değerlendirir.

Caner Şahin-Kadir Kayalar

Sera Kutlubey-Hasret Kayalar

Erdem Akakçe-Fadıl

Sercan Badur-Mert İpekçi

Doğa Zeynep Doğuşlu-Çiçek İpekçi

 

BAKMADAN GEÇME!