Baba olmak istiyorsa bu açıklamalar da ne

Güncelleme Tarihi:

Baba olmak istiyorsa bu açıklamalar da ne
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2004 00:42

Brad Pitt, evlilik yaşamının sonsuza kadar süreceğine inanmadığını söyledi. Hatta ‘Bu, mezuniyet balosunun hayatın en önemli gecesi olduğuna inanmak gibi bir şey’ bile dedi. Şimdi herkes, baba olmak için sabırsızlandığını açıklayan aktörün bu sözlerle nereye varmak istediğini merak ediyor.

Brad Pitt ve Jennifer Aniston için ‘Hollywood’un Altın Çifti’ tanımlaması yapılıyor. Hakikaten de 40 yaşındaki Pitt ile 35 yaşındaki Aniston, dışarıdan bakıldığında ideal bir çift gibi görünüyorlar.

Biri Hollywood’un ve dünyanın en yakışıklı aktörleri arasında, diğeriyse hayranları arasına sadece erkekleri değil, hemcinsi olan kadınları da katmış sevimli bir aktrist.

Onların saçlarına ve kıyafetlerine harcadıkları paralar, evlerinin dekorasyonları, attıkları her adım medyaya haber oluyor. 2000 yılında evlenen çifte, ilk günden itibaren ne zaman bebek sahibi olacakları soruluyor. Onlar da sarmaş dolaş katıldıkları davetlerde ve röportajlarında bu bebeği ne kadar istediklerini anlatıp duruyorlar, ama müjdeli haberi de bir türlü vermiyorlar. Böyle olunca da dedikoduları engellemeleri imkansız oluyor.

Belli bir kalıba sıkışamam

Kısa bir süre önce yeni filmi ‘Mr. and Mrs. Jones’ için birlikte kameralar karşısına geçtiği Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında gizli aşk söylentileri çıkmıştı. Şimdi de Brad Pitt’in evlilik hakkında söylediği sözler kafaları karıştırdı. Aktör, bir röportajında evlilik kurumuna bakışını şöyle anlattı:

‘Evlilik gerçekten harikaymış ama ben böyle bir hayata kendimi hazır hissetmiyordum. Karımla birlikte bir yolculuğa çıktık. Gerçi ben bu yolculuğa pek de alışamadım ama şimdilik her şey yolunda gidiyor. Şu ‘Ölünceye kadar mutlu yaşadılar’ masalına hiç inanmıyorum.

Yani bazı ilişkiler, bir süre sonra heyecanını kaybediyor. Belli bir kalıbın içine sıkışıp kalmak doğru değil. İlişkinin değeri kalmadıysa, o iş biter. Böyle şeyleri doğal karşılarım. Evliliğin sonsuza kadar süreceğine inanmak, mezuniyet balosunun, hayatınızın en önemli gecesi olduğuna inanmak kadar saçmadır.’

Bir yandan Brad Pitt’in bu açıklamaları öte yandan baba olmak için artık daha fazla beklemek istemediğini söyleyen öteki açıklamaları, ‘Hollywood’un Altın Çifti’nin hayranlarını iyice şaşırttı.

Küçük Jennifer’ı istiyorum

Brad Pitt, eşiyle birlikte kamera karşısına geçmeyi düşünüp düşünmediği sorulduğunda ‘Olabilir. Ben karımla her şeyi yaparım. Çocuk yapmak da buna dahil’ diye cevap veriyor. Jennifer Aniston’a benzeyen küçük bir kız çocuk sahibi olmayı hayal ettiğini de gizlemiyor.

Üç yakışıklı ikisi bekar

Brad Pitt, yakışıklı ve bekar iki aktör George Clooney ve Matt Damon ile başrolleri paylaştığı ‘Oceans Twelve’ filminden çok umutlu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!