Ayak parmağıyla aldatma olur mu

Güncelleme Tarihi:

Ayak parmağıyla aldatma olur mu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2005 22:24

Ayak parmağıyla aldatma olur mu
Haberin Devamı

İspanya’nın Seville kentindeki yemekte çekilen fotoğraflar iki hafta önce basında yer aldı. Ancak yakışıklı futbolcunun sandaletini çıkarıp, karşısında oturan güzel kadını ayaklarıyla okşadığına, İngiliz magazin dergisi Sneak dikkat çekti. Biz de ünlülere sorduk; ‘Siz Victoria Beckham’ın yerinde olsaydınız, sabah gazetede bu fotoğrafı gördüğünüzde ne yapardınız?’

Hülya AvŞar

Üç maymunu oynardım

Benim çok daha beter durumlara düştüğümü herkes biliyor. Bence bu fotoğrafı düşünecek kişi, karşısında oturan kadının eşi olmalı! Türkiye’de erkeklerin her yaptığı mübah olduğu için ve de çocuklu bir anne olduğum için, her zaman olduğu gibi üç maymunu oynardım.

Seren Serengil

Belki fantazileridir

Uzun süreli ilişkilerde cinsellik monotonlaşabilir. Beckham, belki de çok sıkı görüştüğü insanlarla fantazi yapmıştır ve eşinin de haberi vardır. Fotoğrafı bir tek, karşı taraftaki kadının eşi bozuyor. Ben olsam ikisinin de ayaklarını kırardım. Ayrıca benimleyken, başkasının ayağını okşayacak erkek göremiyorum. Türkiye’nin en güzel ayakları olan sanatçısıyım.

Seray Sever

Hemen terk ederdim

Haberin Devamı

Böyle bir durumda kalsam, sevgilim veya eşim, kim olursa olsun hemen bırakırdım. Bu olaydan sonra bir metre yakınıma bile yaklaşamaz, o insan benim için bitmiştir. Bu olayda saygısızlık, sevgisizlik, daha doğrusu ahlaksızlık var. Yanındaki insanı aptal yerine koymak var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!