Avrupa'nın en güzel Türk kızı Melike Yüksel: Güzel günler beni bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupanın en güzel Türk kızı Melike Yüksel: Güzel günler beni bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 10:48

Miss Turkuaz güzeli Melike Yüksel hayallerini Hürriyet'e anlattı. Yarışma boyunca çok iddialı olmadığını, ancak son üçe kaldığında tacı takacağını anladığını söyleyen Melike, “Yarışma boyunca en büyük desteği annemden aldım” dedi.

Haberin Devamı

MISS Turkuaz güzeli Melike Yüksel (19), yarışmada birinci olmasına rağmen önce eğitimini sürdürmek istiyor. Lise son sınıf öğrencisi Melike, bitirme sınavlarına hazırlanıyor. “Öncelikli amacım lise bitirme sınavlarını başarıp üniversitede öğretmenlik eğitimi almak. Öğretmenlik okuyacağım. Çocukları çok seviyorum” diyor. Ama Melike’nin asıl hayali oyunculuk... Ayrıca fotomodellik de yapmak istiyor.

'İDDİALI DEĞİLDİM'

Final gecesi çok heyecanlandığını anlatan Melike, tacı taktığında neler hissettiğini şöyle anlattı: “Birbirinden güzel 20 güzel kız finalde yarıştı. Açıkçası ben iddialı değildim. Benim üç favorim vardı. Ama sormayın kimler olduğunu söylemeyeceğim. Ancak son üçe kaldığımızda tacı takacağımı anladım. En güzel seçildiğimde inanılmaz bir duygu patlaması yaşadım. Gözyaşlarımı tutamadım. Ne yapacağımı şaşırdım. Anneme sarıldım. Hayatım boyunca unutamayacağım anlardı.”

'ANNEME SÖYLEMEDİM'

Yarışmaya kendisinin başvurduğunu belirten Melike, “Yarışmanın daha önce yapıldığını duymuştum. Formları doldurup gönderdim. Başvurduğumu anneme söylemedim. Daveti alınca açıkladım. Annem beni hep destekledi. Abim ise önce karşı çıktı. ‘Sen o kadar güzel değilsin, kazanamazsın’ diye ben caydırmak istedi. Ancak daha sonra o da beni çok destekledi ve moral verdi. İyi ki katılmışım” diye konuştu.

'GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR'

Yarışmanın kendisine çok şey kazandıracağına inandığını belirten Melike, “Benden önce güzel seçilenlerin hayatı hep olumlu gelişti. Beni de güzel günlerin beklediğine inanıyorum. Oyuncu olmak ve foto modellik yapmak istiyorum. Oyunculuk eğitimi de alacağım” dedi.

'ALMANYA’YI ÇOK SEVİYORUM'

Melike Yüksel, Ankara’da doğdu... 12 yaşındayken Almanya’ya geldi. Şimdi Salzgitter kentinde yaşıyor. Almanya’ya çok çabuk uyum sağladığını ve çok sevdiğini söyleyen Melike, “Ankara’da doğdum ancak burayı çok sevdim. Arkadaşlarım, çevrem ve ortamım artık burada. Çok çabuk Almanca öğrendim. Okulumu da bu yıl bitirmek üzeriyim” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!