Avatar'a benzemek için servet harcadı

Güncelleme Tarihi:

Avatara benzemek için servet harcadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2010 10:43

'Yüreğine Sor' filminin galasına Avatar imajıyla gelen Tuba Büyüküstün kıyafeti, bilezikleri ve saçı için tam 15 bin lira harcadı.

Haberin Devamı

Yüreğine Sor fragman / Video

Tuba Büyüküstün'den çok özel kareler / Foto Galeri

Tuba, Sami Saydan'ı Bülent İnal kadar sevmedi mi? İşte beş fark  / Haber-Galeri

Avatar çıplak! / Foto Galeri

Ünlüler Avatar olsaydı! / Foto Galeri

‘Yüreğine Sor’ filmin galası Cevahir Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Yusuf Kurçenli’nin yazıp yönettiği yapımcılığını Nesteren Davutoğlu’nun üstlendiği filmde, Osmanlı’nın son dönemlerinde Doğu Karadeniz’de yaşanan çıkmaz bir aşk hikayesi anlatılıyor. Aşkın dine, kültür farklılıklarına, geleneklere, toplumsal baskılara direnip direnemeyeceğini sorgulayan filmin başrollerini Tuba Büyüküstün, Kenan Ece ve Hakan Eratik paylaşırken ayrıca Ayla Algan, Alp Öyken, Şevval Sam, Tomris Oğuzalp, Nihat İlerive Hakan Karahan gibi usta isimler de filmde yer aldı. İki aşığı canlandıran Tuba Büyüküstün ile Kenan Ece’nin yanı sıra Hakan Eratik günler boyunca Yusuf Kurçenli’nin hocalığında Çayeli şivesiyle konuşmayı öğrendiler. Siyah uzun elbisesiyle galaya gelen Büyüküstün’ün iki kolunda tanesi 5 bin liralık Trabzon işi bilezikleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

ELBİSESİ BiN 500 LİRA

Güzel oyuncunun siyah uzun elbisesi için ünlü modacı Bahar Korcan’a 1500 lira ödediği öğrenildi. Saçlarını örerek arkadan toplayan güzel oyuncu, “Filmde bir köylü kızını canlandırıyorum ama son dönemlerde favorim Avatar filminin karakterleri, bu kıyafet ve saç modelimi onlardan esinlenerek hazırladım” diye konuştu. Bileğine taktığı iki Trabzon işi bilezik, elbisesi ve kuaför gideriyle Avatar’a özenmesi Tuba Büyüküstün’e yaklaşık 15 bin liraya mal oldu.

FiLM GALASINDA HORON

İlişkilerini basından gizli yaşayan Tuba Büyüküstün ile görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Soydan galaya ilk kez el ele katıldılar. Evlilik soruları hakkında da görüşlerini açıklayan sevgililer, “En kısa zaman inşallah evleneceğiz. İlişkimiz resmiyet kazanacak” diyerek temennilerini de dile getirdiler. Türkiye’nin 2009 sezonundaki tanıtım kampanyasında Ortadoğu pazarının yüzü seçilen ve ilk kez bir Türk filminde başrol oynayan Tuba Büyüküstün, filmden sonra diğer oyuncularla birlikte Karadeniz müzikleri eşliğinde horon tepti.

DİĞER HABERLER

  

  

  

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!