Ata Demirer'den Sürpriz Açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Ata Demirerden Sürpriz Açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 10:49

Eyvah Eyvah, Berlin Kaplanı, Neredesin Firuze filmlerinden tanıdığımız Ata Demirer, bir televizyon programının Facebook canlı yayınına katıldı. 2015 yılında dinlendiğini açıklayan Ata Demirer, 2016 yılında ne yapacak? Ata Demirer 2016 yılında yeni film çekecek mi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Canlı yayında sürpriz açıklamalarda bulunan ünlü komedyen; 2015 yılına dinlediğini, 2016 yılında ise kendi yazacağı bir komedi filmi çekeceğini açıkladı. “Çok iyi de yazılsa başkasına ait olan senaryolarda, kendini rahat hissetmediğini” dile getirdi. Filmin türü hakkında gelen sorulara da “Bir komedyen komedi yapmalı” diyerek cevap verdi.

Komedi yapabilmenin ekstrem bir yetenek olduğunu ve bunu harcamamak gerektiğini söyleyen Demirer, "İyi bir komedinin sağlam bir dramatik yapısı olması gerekir" şeklinde konuştu.

ATA DEMİRER KİMDİR?

6 Temmuz 1972 yılında Bursa'da doğdu. 1991 yılında istanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazandı. Dormen Tiyatrosu'nda 1995 yılında "komik para" adlı oyunla tiyatro sahnesinde kendini gösterdi. Öğrencilik yıllarında aynı zamanda geceleri de barlarda çalışıyordu. Ege Kumpanya adı altında bir rembetiko orkestrası kurdu ve bu orkestra ile sahne çalışmaları yaptı.

Haberin Devamı

23 Şubat 1998'de Tek Kişilik Dev Kadro gösterisi ile ilk kez Leman Kültür'de sahne aldı. Bu Stand Up Gösterisi ile adını duyursa da Star TV'de yayınlanan Korsan TV programı ve oynadığı karakterler ile iyice sivrildi. Ama asıl çıkışını Avrupa Yakası adlı dizide yapmıştır.

Oynadığı Volkan karakteri ile dizinin izlenme rekorları kırmasına neden oldu. Daha sonra dizide diğer oyunculardan Hümeyra ile problem yaşadığından diziden ayrıldığı açıklandı.

Neredesin Firuze adlı sinema filminde 2 ayrı karakteri oynayan Demirer Vizontele Tuuba filminde de rol aldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!