Asla Vazgeçmem dizisinin 56. bölüm sezon finalinde büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem dizisinin 56. bölüm sezon finalinde büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 09:11

SHOW TV'nin heyecanlı dizisi Asla Vazgeçmem 56. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan Asla Vazgeçmem sezon finalinde ortalık karıştı. Nur, hiç beklemediği bir anda büyük bir kaza yaptı. Kaza herkesin hayatını derinden etkiledi. İşte Asla Vazgeçmem 56. bölüm sezon finalinde yaşananlar.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem sezon finali herkesi ekran başına kilitledi. Perşembe akşamları yayınlanan Asla Vazgeçmem dün akşam 56. bölümü ile sezona ara verdi. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Asla Vazgeçmem sezon finalinde yaşananları sizler için derledik. 

Fatih’in Nur’a olan ilgisini fark eden ve bunu kullanan Fikret, abisinin elinden şimdilik kurtulmuştur. Nur ise en iyi dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. İclal’in Fırat’la görüştüğünü Aytül’den öğrenen Yiğit, hesaplaşmak için önce Fırat’a gider, ancak onu bulamayınca soluğu İclal’in yanında alır.

Yiğit ve İclal’in hesaplaşması büyük olacaktır. Fikret’in kötü niyetli davranışlarını sonunda fark eden Nur, onunla yolları ayırmak üzere hareke geçse de aslında çok geç kalmıştır.

Yaren’in taktikleri işe yaramış, Emin Yağmur’dan iyice uzaklaşmıştır. Ancak iyi niyetli Yağmur henüz hiçbir şeyin farkında değildir. Ta ki onları öpüşürken görünceye kadar. Cahit’in tüm uyarılarına rağmen Nazan, Elmas’la uğraşmaktan vazgeçmez.

Haberin Devamı

Elmas’ı zor bir doğum beklemektedir. Fırat’ın aşkına kendini kaptıran İclal seçimi zor bir yol ayrımındadır. Fikret’in gizlice verdiği ilaçlar yüzünden dengesini yitiren Nur ise herkesin hayatını değiştirecek büyük bir hata yapar.

ASLA VAZGEÇMEM SEZON FİNALİ İZLE

ASLA VAZGEÇMEM 56. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ASLA VAZGEÇMEM 56. BÖLÜM  SEZON FİNALİ FRAGMANI

 

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asla Vazgeçmem”in 55. Bölümünde; Mert’in doğum günündeki mesaj karmaşasını çözmesi için Fatih’ten haber bekleyen Nur ve Yiğit, olay çözülene kadar bu konuda konuşmama kararı alıp aşklarını yaşamaya devam ederler. Fikret’in oyununu çözen Fatih ona hayatlarından çıkıp gitmesi için iki gün süre tanır. Ancak Fikret’in bu kadar çabuk pes etmeye hiç niyeti yoktur. İclal’in Fırat’la görüştüğünü anlayan Aytül, bu işi kökünden temizlemek için büyük oynar ve Yiğit’e gider. Yağmur’u acıtmak için Emin’e yakın davranan Yaren’in emekleri boşa gitmez. Emin’in kafası karışmış, Yağmur’dan uzaklaşmaya başlamıştır. Kardeşinin durumunu fark eden Elmas ise Yağmur’un tarafındadır. Fatih’in Nur’a ilgisini fark eden Fikret, paçayı kurtarmak için bu kez de abisinin bu ilgisini kullanma yoluna gidecektir.

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!