Aşkın yaşı yok

Güncelleme Tarihi:

Aşkın yaşı yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2007 00:00

Gösteri dünyasının yaşlı çınarları, ’aşkın yaşı olmaz’ sözün doğruluğunu kanıtlamak istercesine gencecik sevgili ve eşleriyle objektiflere gülümsüyorlar. Kiminin torunu yaşında sevgilisi var, kimi kızıyla aynı yaşta olan sevgilisiyle yıllara meydan okuyor. İşte size birkaç örnek...

Yaşlı kurların fotoğrafları için tıklayın...

CNN’in çapkınlar kralı

FARK 26

CNN’in ünlü talk-show ustası Larry King 74 yaşında. En büyük hüneri kamera karşısında sorularıyla ünlülere ecel terleri döktürmek olan yaşlı kurt, bugüne kadar tam yedi kez evlendi. 48 yaşındaki son eşi Shawn Southwick ise ona iki erkek evlat verdi.

Arkadaşının kızı

FARK 39

60 yaşındaki James Woods’un 21 yaşındaki oyuncu sevgilisi Ashley Madison, aslında aktörün yakın arkadaşının kızı. Woods, sevgilisini daha beş yaşında bir çocukken tanıyormuş.

Gününü gün ediyor

FARK 35

Ona ’Kirli Harry’ demeleri boşuna değil! Clint Eastwood, 31 yıl evli kaldığı ilk eşinden boşandıktan kısa bir süre sonra kendisinden 35 yaş küçük TV haber sunucusu Dina Ruiz ile evlendi. Oscar’lı yönetmen şu anda 77, Ruiz ise 42 yaşında. Ruiz’in ilk evliliğinden 10 yaşında bir kızı var.

Neredeyse oğlu sayılır

FARK 16

Bruce Willis ile yaptığı evlilikten üç kızı olan Demi Moore, acaba bir oğlu olsun ister miydi? Bu sorunun cevabını bilmiyoruz ama yakışıklı sevgilisi Ashton Kuther’ın, bir erkek çocuğunun yerini aratmadığını tahmin edebiliriz. 45 yaşındaki üç kız annesinin yeni sevgilisi, 29 yaşında bir delikanlı.

Joan’ın su bebeği

FARK 32

74 yaşındaki ünlü oyuncu Joan Collins, bugüne kadar tam beş kez evlendi. Collins’in 42 yaşındaki son kocası Percy Gibson, su sporlarına çok meraklı. 42 yaşındaki Gibson’ın 70’lik eşini mutlu etmekte zorlanmadığı kesin.

Ally’nin antikası

FARK 22

Harrison Ford (65), pek de yaşlı sayılmaz. Hálá Indiana Jones filmlerinde oynamaya devam eden aktör, sevgilisi Calista Flockhart’tan 22 yaş büyük. Ford, "Ally McBeal" dizisiyle yıldızı parlayan Flockhart (43) ile 2002’de tanışmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!