Artık bakire raporunu gösteremez

Güncelleme Tarihi:

Artık bakire raporunu gösteremez
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2006 00:00

Eski nişanlısı Şenol İpek'ten ayrıldıktan sonra, doktordan aldığı raporla bakire olduğunu söyleyen Şebnem Schaefer'ın son sevgilisi İlhan Doğan "Artık ortalara çıkıp, 'ben bakireyim' raporları gösteremez" dedi.

Haberin Devamı

 

Şebnem Schaefer, geçtiğimiz yıl sevgilisi Şenol İpek'ten ayrılınca "Beni beyaz gelinlik giyebilecek kadar temiz bıraktığı için teşekkür ederim" demiş, İpek de bunun üzerine, "Terziye ölçüyü verirsin, elbiseyi diker. Bazıları da 'namus' gerekçesiyle kızlık zarını diktirir" diye yanıt vermişti. İkilinin açıklamalarıyla ortalık bir anda karışmış, olay günlerce magazin basının gündeminden düşmemişti. Hatta Schaefer o günlerde annesi Lale Hanım'la beraber Almanya'ya giderek, ellerinde bakire olduğunu ispatlayan raporla geri dönmüş, rapor gazetelerde yayımlanmıştı.

/images/100/0x0/55ea5ea2f018fbb8f87b7b1c

Haberin Devamı

Aradan bir yıl geçti, "Bakirelik tartışması" yeniden alevlendi. Şebnem Schaefer'ın geçtiğimiz haftalarda Antalya'da Nevzat Bektaş adlı bir gençle havuzda yüzerken yakalanması, eski defterlerin yeniden açılmasına neden oldu. Aldatılmayı hazmedemeyen İlhan Doğan, eski sevgilisi için ağır konuştu ve şunları söyledi: "Şebnem benim hayatımda belli kariyere ulaşması için çaba sarf ettiğim birisiydi. Kulağıma çok şey geliyordu. Son olarak havuzda yakalanması bardağın taşmasına neden oldu. Artık ortalara çıkıp, 'ben bakireyim' raporunu gösteremez. Bu iş buraya kadar. Ayrıldım çünkü, imajımı zedeledi. Çok fevri davranan, bencil, egoist birisi. Eğer aklını kullanmış olsaydı, onu dünya starı yapacaktım. Bunu değerlendiremedi. Böyle bir insanı artık hayatımdan sildim attım..."

Artık bakire raporunu gösteremez
Artık bakire raporunu gösteremez

Şebnem Schaefer ile İlhan Doğan, geçtiğimiz günlerde ünlü mankenin bir havuzda başka bir erkekle yüzerken görüntülenmesi üzerine ayrılmıştı.

Artık bakire raporunu gösteremez

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!