Arka Sokaklar 395. Bölüm fragmanında şok detay! - İzle

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 395. Bölüm fragmanında şok detay - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 14:07

Kanal D'nin sevilen ve izlenen dizisi Arka Sokaklar'ın 395. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ekip, sokakları ele geçirmiş çeteyi bitirme peşinde! Yeni bölüm ve eski bölüm hakkında tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu hafta yine nefes kesti. Son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm olan 395. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak. İşte Arka Sokaklar son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı..

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliha’nın eve getirdiği köpek Hüsnü'lerde sorun oldu! Zeliha sokak röportajları yapmak üzere çarşı pazar gezmektedir. Bu sırada bir dükkanın önünden geçerken chow chow cinsi bir köpek yavrusu görür. Köpeğe ilk görüşte aşık olur. Esnaf Zeliha’nın yanına gelir. Köpeğin satılık olduğunu söyler. Piyasa fiyatının da baya altına satınca Zeliha dayanamaz ve köpeği alır. Chow chow evde büyük ilgi odağı olur. Ancak Hüsnü köpeği gördüğü an kıyamet kopartır. Asla köpeğin evde kalamayacağını söyler. Çocuklar alttan girip, üstten çıkıp babalarını ikna etmeyi başarırlar. Chow chow evde kalacaktır. Artık Çoban ailesinin yeni üyesidir. Ertesi gün köpek evde hiç uyanmaz. Hüsnü’de eve gelir tüm aile köpeğin başında toplanmış, uyansın diye beklemektedir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 395. BÖLÜM FRAGMANI

Arka Sokaklar 395. Bölüm 1 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 394. BÖLÜMÜ SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!