AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 11:57

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencileri şimdi merakla AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖF sınav sonuçlarının sınavdan sonra 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçları hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

AÖF sınav soruları ve cevapları yayınlandı. 16-17 Nisan'da yapılan AÖF sınavlarının sonuçları için ise heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF ile ilgili detaylar..

AÖF SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI YAYINLANDI

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencilerinin sınav soruları ve cevap anahtarları sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlanmaktadır. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemine erişebilirsiniz.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLA

ARA SINAV NOTUNUN BAŞARI NOTUNA KATKISI NE KADAR?

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir.
Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerlerinin toplamı ile hesaplanır.

Haberin Devamı

Örneğin; “Çağdaş Felsefe” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.
Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren 15 gün sonra sistemde yayınlanıyor. Sınav sonuçlarını görüntülemek isteyen öğrenciler AÖF sistemine giriş yaparak sonuçlarını sorgulayabilirler.

BAKMADAN GEÇME!