ANNESİYLE GEZİYOR

Güncelleme Tarihi:

ANNESİYLE GEZİYOR
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2010 16:53

Haberin Devamı

BOŞANDILAR

Morgan Freeman’ın boşanma davası sonuçladı. Usta oyuncu, 2007 yılından beri ayrı yaşadığı 25 yıllık eşi Myrna Colley Lee’den resmi olarak ayrıldı. Dava sonrası açıklama yapan Freeman’ın avukatı, “Bu durum son bulduğu için herkes çok mutlu” dedi.

--

ELBİSE ALTI UGG
Gossip Girl” dizisinin yıldız-larından Blake Lively, geçtiğimiz gün dizi setinde şık bir gece elbisesiyle görüntü-lendi. 23 yaşındaki oyuncunun elbisesinin altına ise Ugg giymesi gözden kaçmadı.

--------

ANNESİYLE GEZİYOR

Kim Kardashian, annesi Kris Jenner ile gezmeye doyamıyor. Geçtiğimiz hafta Paris’te vakit geçiren ikili, bu seferde Milano sokaklarında boy gösterdi.

---

İNANMIYORUM

“Sex and The City”nin güzel yıldızı Sarah Jessica Parker, telefonla konuşurken küçük bir şok yaşadı. Sabahın erken saatlerinde New York West Village dolaylarında telefonla konuşurken görüntülenen 45 yaşındaki oyuncunun, telefonda aldığı haber karşısında ağzı bir karış açık kaldı.


---

ÖMÜR BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ

Haberin Devamı

Yeni filmi “Eat Love Pray”in tanıtımı için ıspanya’da düzenlenen San Sebastian Film
Festi-vali’ne katılan Julia Roberts, festivalden eli boş dönmedi. Başarılı oyuncu, Premio Donostia Ömür Boyu Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!