Aman Tanrım!

Güncelleme Tarihi:

Aman Tanrım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2003 14:47

Beyazperdenin 'yeni Jerry Lewis'i Jim Carrey'i özleyenler hazır olun. Carrey yeni filmi Aman Tanrım! (Bruce Almighty) ile geliyor. Yönetmenliğini Tom Shadyac'ın üstlendiği filmde Carrey'e Jennifer Aniston eşlik ediyor. Binbir surat Carrey filmde, işini iyi yapan, ama özel hayatında bir türlü aradığı tatmini bulamayan bir televizyon habercisini canlandırıyor.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Bruce Nolan (Jim Carrey), New York’taki yerel bir televizyon kanalında haberci olarak çalışmaktadır. İnsanların ilgisini çeken eğlenceli programlar yapar. Bu programlar kendisinden başka herkesi mutlu eder. Bruce’un aklı fikri aynı kanalda çalışan ve emekliliği yaklaşan bir haber sunucusunun yerini almaktadır. Ya da en azından yabancı ülkelerde görev yapan bir dış haberci olmayı düşlemektedir.

Aslında Bruce’un özel yaşamında da bir takım tatminsizlikleri vardır. Karşılaştığı her zorlukta Tanrı’yı suçlamayı tercih eder. Grace (Jennifer Aniston), isminde sevimli bir kız arkadaşı da vardır. Bir yardım merkezinde çalışan Grace, tüm negatifliğine karşın Bruce’a adeta tapmaktadır.

Zavallı adamın mesleğindeki şanssızlıklar bir türlü yakasını bırakmaz ve çalıştığı televizyondan kovulur. Bu yetmezmiş gibi bir de uzun zamandır tehdit aldığı gangsterlerin saldırısına uğrar.

Haberin Devamı

Felaketlerin üst üste gelmesi sonucu çılgına dönen Bruce Tanrı’yı suçlamaya devam eder taki onunla karşılaşıp ondan iyi bir teklif alana kadar...

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Tom Shadyac
Senaryo: Steve Oedekerk, Mark O’Keefe, Steve Koren
Oynayanlar: Jim Carrey, Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Philip Baker Hall, Catherine Bell, Lisa Ann Walter

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!