35'imdeyim 'tık' yok

Güncelleme Tarihi:

35imdeyim tık yok
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 10, 2009 00:00

ANTALYA´nın Manavgat İlçesi´nde sahneye çıkan şarkıcı Ebru Gündeş, çocuk özlemini "35´indeyim tık yok" sözleriyle dile getirdi.

Haberin Devamı

KONSERDEN FOTOĞRAFLAR 

Manavgat´ın Side Beldesi´nde bulunan beş yıldızlı bir otelde sahneye çıkan Ebru Gündeş, birbirinden güzel şarkılarla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu. Maytaplar eşliğinde sahnedeki yerini alan Gündeş, eski ve yeni albümündeki parçaları seslendirdi. Türk hayranlarının yanı sıra Rus, Alman turistlere de seslenen Ebru Gündeş, sahne performansıyla dinleyicileri coşturdu. Kendi albümlerinin yanında İbrahim Tatlıses, Selami Şahin ve Sezen Aksu´dan şarkılar seslendiren Gündeş, sahne performansıyla hayran bıraktı. Konseri izleyen yüzlerce kişi Gündeş´in seslendirdiği şarkılarla eğlenirken bir yandan da güzel şarkıcıya eşlik etti.

ÇOCUK ÖZLEMİ                     Â

Sahneye davet ettiği küçük bir kıza sorular yönelten Gündeş, aldığı yanıtlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Gündeş´in "Sen film izliyor musun'' sorusuna küçük kız, "Ben haber izliyorum. Annem izlemeyince kızıyorum. Ama film de izliyorum" yanıtını verdi. Gündeş, küçük kızın annesine, ``Süslü olması, bilmişliği ve inatçılığı bana benziyor. Siz doğurmadınız, ben doğurdum size verdim" dedi. Küçük kızın yanıtları üzerine Gündeş "Ben çocuk yapmayacağım" dedi. Küçük kızın annesine yaşını soran Gündeş, 27 yaşında olduğunu öğrenince ``3 yaşında çocuğun var utanmadın mı? 35´imdeyim hala tık yok. Ama olsun, ben sevenlerimle evliyim'' dedi.

Haberin Devamı

Gündeş geçen yıl aynı oteldeki  konserinde, ``Yarabbi bana da bir bebek ver, ne olursun ben de doğurayım. Ben de çocuk istiyorum'' diye dua etmişti.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!