32 yıllık evliliği bitiren Yunan sevgili

Güncelleme Tarihi:

32 yıllık evliliği bitiren Yunan sevgili
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2010 17:19

Haberin Devamı

32 yıllık evliliği bitiren Yunan sevgili    

Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal ile 32 yıllık eşi Ünal Aysal, geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. Aynı dönemde bir yasak aşk dedikodusu da gündeme gelmiş, işleri nedeniyle daha çok Belçika’da yaşayan Ünal Bey’in, Fani adındaki Yunan güzel uğruna Ahu Hanım’dan ayrıldığı ileri sürülmüştü.
Ünal Aysal’ı uzun bir aradan sonra “32. Gün”ün 25. yıl kutlaması nedeniyle verilen davette gördüm. Yanında da sonradan ayrılık döneminde adını sıkça duyduğum genç sevgilisi Fani vardı. Resmen boşandığı için sevgilisiyle görünmekten çekinmeyen Aysal, gece boyunca dans edip davetin tadını çıkardı.


Yılbaşı hediyeleri KÜSAV’dan
Başkanlığını Çiğdem Simavi’nin yaptığı Kültür ve Sanat Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı (KÜSAV), bugün ve yarın seçkin tasarımcı ve markaların katıldığı “Takı ve Tasarım” adlı bir sergi düzenliyor. Süzer Plaza’da bulunan Süzer Sanat Merkezi’nde gerçekleşen sergi, sevdiklerine sıradan armağanlar vermekten sıkılanlar için cazip bir adres olacak gibi... Çünkü ziyaretçiler, takı ve hediyelik eşya tasarımcılarının yılbaşına özel hazırladıkları yüzlerce ürünü bir arada görme ve sevdikleri için hediye seçme şansı bulacak. Sergi 11.00-19.00 saatleri arasında açık olacak.

Haberin Devamı


Arte Tahir’den özel koleksiyon
İşletmecilikten tasarımcılığa on parmağında on marifet olan Arte Tahir, yeni bir koleksiyon hazırlamış. Tahir’in hazırladığı 50 parçalık koloksiyon, bugünden itibaren Mimar Uğur Çetin ve modacı Hakan Başak’ın geçen ay Nişantaşı’ndaki Reasürans Pasajı’nda açtığı HU’S Butik’te sergilenecek. Hu’s butik, yabancı ve Türk tasarımcılardan oluşan farklı koleksiyonları donüşümlü olarak müşterilerinin beğenisine sunuyor.


KISA KISA
---------
Hoşçakal 2010
Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosu Onno Kervers ve eşi Sigrid Kervers, İstanbul’un kültür başkentliğini kutladığı 2010 yılını uğurlamak ve 2011’i karşılamak için Hollanda Sarayı’nda “Dutch December Delight” temalı bir davet verdi. Davete katılanlar arasında Hollanda Kraliyeti’nin büyükelçisi Jon Poul Dirkse’nin yanı sıra Leyla Alaton, ıngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Jesicca Hand, şili’nin fahri konsolosu Ebru Sanver ve eşi Haluk Sanver de vardı.

Haberin Devamı

Işık Okulları 125. yılını kutladı
Işık Okulları, 125. yıldönümünü iş, sanat, spor, basın ve siyaset camiasından önemli isimlerin katılımıyla kutladı. Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleşen, Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Durgunoğlu ile eşinin ev sahipliği yaptığı geceye tanınmış Işık mezunları da katıldı. Geceye Ayhan Sicimoğlu’nun Latin ezgileri renk kattı.


GECE KUşU
---------
Pascal Nouma ile R&B geceleri
Avrupa’nın en büyük sarayı olan Versay Sarayı’ndan esinlenilerek yapılan Versai adlı kulüp, geçtiğimiz hafta İstanbul’da kapılarını açtı. İşletmeciliğini Cem Sebilci’nin yaptığı Club Versai için bir de sürpriz isimle anlaşıldı. Bundan böyle mekanda her perşembe eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma kabine geçecek ve kendi seçtiği R&B şarkılarla misafirlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Haberin Devamı

Yeni yıl partini kendin seç
Jack Daniel’s, eğlendirmeye ve şaşırtmaya devam ediyor. Marka, 31 Aralık gecesi İstanbul’un en gözde sekiz mekanında farklı konseptlerde yılbaşı partilerine imza atacak. Roxy ve Mojo’da “Live with Jack”, Touch Down ve Meyra’da “Friends with Jack”, Piyasa ve Eelence’de “Dance with Jack”, Tor-Ro Tapas Lounge ve Frame’de ise “Night Out Jack” konseptinde gerçekleştirilecek partilerde, müzik ve eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Lux, Dj Robert Owens’la açılıyor
İstanbul yeni bir mekan daha kazanıyor. Lux, Beyoğlu’nun en özel adreslerinden olan Suriye Pasajı’nda bu gece, dünyaca ünlü soul, funk ve house müzik gurusu Dj Robert Owens’ın canlı performansıyla kapılarını açıyor. Leziz şarküteleri ve tapasları, dünyaca ünlü şarapları, votkaları ve müzikleriyle müşterilerine sınırsız eğlence vadeden mekan, her gün 24.00-04.00 arasında açık olacak.

Haberin Devamı


AJANDA
------
Canlı canlı Bülent Ortaçgil
İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid’in gözde mekanlarından Indigo, bugün konuklarına Bülent Ortaçgil’le unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Geceye Birsen Tezer de konuk sanatçı olarak katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!