2012 yılının o kadar da önemli olmayan olayları

Güncelleme Tarihi:

2012 yılının o kadar da önemli olmayan olayları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2012 00:00

ABD başkanlık seçimlerinde aday olan Marc Dowwel ülke genelinde toplamda dört oy aldı. Adaylık sürecinde iki defa Colorado yerel televizyonunda konuşmaya çağırılan Dowwel, gece 4’te yayımlanan program boyunca halkın önemli bir bölümü tarafından bıçak seti satıcısı zannedildi.

Haberin Devamı

 Yeni hayvan hakları yasasına ve nesli tükenen Van kedilerinin koruma altına alınması gerekliliğine dikkat çekmek amacıyla İstanbul’dan Van’a yürüme eylemi yapmak isteyen Serhat Eymür isimli vatandaş, basının ve hayvanseverlerin yeterince ilgisini çekemedi. TEM otoyolu İzmit çıkışında kayıplara karışan Eymür, birkaç aile yakını tarafından halen aranmakta.
 Suriye’deki gerginlik üzerine “Artık bu sefer bizim de çıkıp bir şeyler dememiz lazım” görüşüyle Birleşmiş Milletler oturumunda tarihinde ilk kez söz alan Namibya Başbakanı, mikrofona dört kez “Pıh pıh” demesinin ardından heyecanlanarak bayıldı. Kısa süren konuşma sigara molası vermek isteyen katılımcılar tarafından sevinçle karşılandı.
 Çelik Erişçi, mayıs ayında yeni albüm çıkardı.
 1 Ocak 2012 günü başladığı rejimin ardından 400 gram kadar veren Gülümser Özdoğru, yılın geri kalanında yedi kilo alarak 2012’yi yükselişle tamamladı.
 2012 yazına hiçbir popçunun tam olarak damga vuramamasını “Country müziğin tam zamanı!” olarak yorumlayan Berke Oylumlu, kendi çabalarıyla çıkarttığı “Red Kit Berke-Yalnız Kovboy Yollarda” isimli albümünün lansmanı esnasında, mizansen olarak atıldığı kovboy barı önü yalakta boğularak can verdi.
 Şike soruşturması kapsamında kamuoyunda çok yankı bulmadan tutuklanan Divriği Yapıspor Kulübü Başkanı Nurettin Saylanmaz, Aziz Yıldırım’dı, İbrahim Akın’dı derken hapishanede unutuldu. Halen Sivas E Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu öğrenilen ve hayatında bir kez olsun Emenike’yi görmediğine yemin eden Saylanmaz’ın hukuk mücadelesi sürüyor.

/images/100/0x0/55ea46cef018fbb8f87582f3

 Toplam 200 bin takipçisiyle Twitter’ın fenomenlerinden olan ‘düşünenherif’ mahlaslı Ömer Irgalı’nın ani ölümü, sevenleri tarafından ancak üç ay sonra fark edildi. #hayattabeşiktaş, #günlerdenfener, #cimbomaffetmez gibi konuların arasında kaynayan Ömer Irgalı’nın kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerineyse başsağlığı diliyoruz.
 2012 yılında, birbirinden iddialı 27 dizinin yayından kaldırılması üzerine, kanallar yarışma programlarına ağırlık verdi. Yarışmacıların bir labirente koyulup 10 dakika içinde peyniri bulması üzerine bir formatla yayımlanan ‘Bulan Kazanır’ isimli yarışma, ilk gösteriminden sonra yayından kaldırıldı.
 2012 başlarında Erasmus programıyla Estonya’ya giderek bir dönem öğrenciliğin ardından herhangi bir sevgili yapamadan yurda dönen Onur Tekcanar’ı temsilen Estonya hükümeti tarafından başkent Tallinn’de dikilen ‘Son Bakir Türk’ heykeli, törenle hizmete açıldı.
 Asmalımescit çıkışında genç bir kızla el ele görülen pop şarkıcısı Tamer, magazin dünyasının ilgisini çekmeyi başaramasa da, genç kızın ailesi tarafından bir türlü gündemden indirilmedi. İki ay kadar yoğun bakımda kalan genç popçu, iyileşmesinin ardından ‘Kırık Dökük’ adlı şarkısıyla çıkış yapmaya çalıştı. Şarkı şu ana kadar YouTube’da 236 kere dinlendi.
 ‘Mudanya Hatıra Ormanı’, ‘Cumbalı Mudanya Evlerinin Restorasyonu’ ve ‘Mudanyam Cafe’ gibi proje fikirleriyle hayata gözlerini açan İstanbul Mudanyalılar Dayanışma Derneği, kuruluşunun ikinci ayı sularında üyelerinin okey ihtiyacına karşılık verebilmek için derneğe yeşil çuha alımına başladı. Üçüncü ay ortalarında kapıdaki ‘Üye olmayan giremez’ levhası usulca söküldü
 Songül Karlı, sutyen taktı…

Haberin Devamı


Bu hafta sona ermeden mutlaka yapın

Haberin Devamı

Elçin Tezavur sanat sergisi - Emprovizasyon akımının öncülerinden genç ressam Elçin Tezavur’un sergisi, bol bol beleş içki içmek ve resimlere bakıp dalga geçmek için ideal. Kaçırmayın. Balo Sokak 12/1 Beyoğlu – İstanbul.
Gidin bir duş muş alın, leş gibi geziyorsunuz ortada. Bunu da illa bize söylettiniz ya, ne diyelim...
Bi boy abdesti alın. Ne olur ne olmaz!
Kilyos sahilinde kış bir başka güzel! En azından bir kısmınızı oraya yollayabilirsek şehir içinde keyfimize bakıcaz biz... Bi gidin yahu!
Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin 2. Taksitini ödeyin. Haftaya cezaya giriyor...
Hayatınızda fazlalık yapan insanlardan kurtulun ya da en azından eve derin dondurucu gibi bir şey alın. Yoksa tüm apartman o kokuya gelecek...
Bir çarşıya pazara gidin. Bir gün olsun eliniz dolu gelin şu eve, yetti artık anneden babadan yediğiniz. Sorsak domatesin kilosu kaç para bilmezsiniz.
Türk müziğinin yeni yüzü Ender’in, ‘Ayrılık beni çökertti’ albümünü mutlaka dinleyin: https://www.rapidshare.com/17827482.rar (şifre hurriyet123)
Şu tezi bitirin. Dört yılda mezun olduğunuz bölümde dört yıldır da yüksek lisans yapıyorsunuz. Ayıptır.
Taşının! Dört aydır kira ödemediğiniz gibi Ocak 1’de kontratınız da bitiyor. Kış kıyamette sizi sokağa atıp kötü mü olayım, vicdansız, insafsız mı olayım. Çıkın lan evimden!
Kuruçeşme Arena’da, açık havada gerçekleşecek müthiş müzik zevkini kaçır... Pardon ya, bu mevsimde ne açık havası. En iyisi siz oturun evinizde, sıcacık...

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!