10 numara

Güncelleme Tarihi:

10 numara
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2004 00:41

Yeni damat adayı mı

Şarkıcı Alişan’dan ayrılan Sezin Erbil yeni bir aşka yelken açtı. Genç kız önceki gün, daha önce adı Şenay Akay’la aşk dedikodularına karışan Best Model 2003 ikincisi Berk Oktay’la Ortaköy’de KELEBEK objektifine yakalandı. Önce babası Mehmet Ali Erbil’le Cheese Cafe’de oturup muhabbet eden Sezin, ardından Berk Oktay’la Ortaköy’deki gümüşçülerden alışveriş yaptı. Sezin Erbil ve kız kardeşi Yasmin, ardından Oktay’la birlikte taksiye binerek uzaklaştı.

Sabah sabah yoğurtlu kebap

Ulus Şayan’da geçtiğimiz gün Ayça Tekindor’a rastladık. ‘Yıkılıyor’ adlı ilk albümünü kısa süre önce çıkaran Tekindor, sabaha karşı geldiği mekanda yedikleriyle gören herkesi şaşırttı. Ufak tefek görüntüsünden beklenmeyecek kadar iştahlı olan şarkıcı, önce bir tabak mercimek çorbası içti, ardından yoğurtlu kebap siparişi verdi. Önüne konanları kaşla göz arasında bitiren Ayça Tekindor’un sabahın ilk saatlerinde bunları yedikten sonra nasıl uykuya dalabildiği ise merak konusu...

Ajda fırtınası

Gece hayatının en popüler mekanlarında gerçekleştirdiği J&B Fun On The Move partileriyle ünlü isimleri müzikseverlerle buluşturan J&B, önceki akşam da Türk pop müziğinin divası Ajda Pekkan’ın konserine imza attı. buzADA’da gerçekleştirilen konserde sahneye çıkan Pekkan, unutulmaz şarkılarıyla dinleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Yakında piyasaya çıkacak olan yeni albümünden de şarkılar seslendiren sanatçının konser biletleri 50 milyondan satıldı. Konsere ilgi büyüktü.

Derdimden içiyorum

Teoman, önceki akşam buzADA’daki Ajda Pekkan konserini izlemeye gidenler arasındaydı. Gecenin bitimine kadar Pekkan şarkılarıyla eğlenen Teoman, çıkışta dudaklarının arasındaki sigarasıyla mendil satan çocuklara para verirken objektiflerimize yansıdı. Patlayan flaşları görünce sigarayı yere atarak, ‘Bakın! Sizi görünce yere attım, bana bu sigara içme olayı için dava açmışlar. Ben de dava açıyorum onlara. Bir sürü derdim var, onun için içiyorum’ diyen şarkıcı, Sinemis Candemir için ise ‘Onunla sadece arkadaşız. Gezip dolaşmamız da gayet normal’ dedi.

Müzik şov için geri sayım

U
luslararası Movida Corona DJ yarışmasının Türkiye ayağı, Corona Extra sponsorluğunda Çeşme Caliante ve Murphy’s adlı barda gerçekleşiyor. 27 Ağustos’ta Murphy’s Dance Bar’da, 28 Ağustos’ta ise Caliante’de DJ’ler özgün performanslarıyla, Latin atmosferinde elektronik sound’u buluşturarak, konukları farklı dans iklimlerine taşıyacaklar.

Bayülgen kaşlarını aldırmış

A
merika’da tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi ‘Shrek 2’nin Türkiye versiyonunda seslendirme yapan Mehmet Ali Erbil ile Okan Bayülgen, filmin galasında bir araya geldi. Bir dönem ciddi polemikler yaşadığı Erbil’le arasında kırgınlık olmadığını söyleyen Bayülgen’in yeni imajı da dikkatlerden kaçmadı. Şebnem Dönmez’le yeni bir sit-com’a başlayacak olan ünlü şovmenin, yeni rolü uğruna kaşlarını aldırdığı görüldü.

Avon’un güzelleri

Avon’un bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği ‘Avon Yüz Güzeli Yarışması’ önceki akşam Esma Sultan Yalısı’ndaki ödül töreniyle sonuçlandı. Avon Genel Müdürü Ron Griffiths, Başak Gürsoy, Laçin Özkan, Deniz Adanalı, Serdar Önal, Deniz Pulaş ve Türkiye Güzeli Nur Gümüşdoğrayan’dan oluşan jüri, ilk 3’ü belirledi. Yarışma sonucunda birinciliği İzmir’den katılan 1985 doğumlu Burcu Özkan alırken, ikinciliğe İstanbul’dan katılan 1979 doğumlu Özge Gökçe Kesebir, üçüncülüğe ise yarışmaya İstanbul’dan katılan 1983 doğumlu Gonca Zırhlı layık bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!