Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2016 19:19

Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu akşam nefesleri kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Dün Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle, şampiyonluk yolunda galip gelirse önemli bir avantaj yakalama şansı olan siyah-beyazlılar zorlu mücadelede 3 puan hedefliyor. Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısındaki 11'i belli oldu... Peki Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu hafta Süper Lig'in en heyecanlı karşılaşmalarından biri olacak. Beşiktaş Kasımpaşa maçı ile deplasmanda 3 puan arayacak. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle puan farkını açma şansı olan siyah-beyazlılar, Kasımpaşa deplasmanından mutlak 3 puan hedefliyor. Peki Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Kasımpaşa Beşiktaş maçı bu hafta Süper Lig'de en heyecanlı karşılaşmalardan birine sahne olacak. Şampiyonluk yarışında artık son haftalara yavaş yavaş geliniyor. Beşiktaş Kasımpaşa maçı ile birlikte liderlik koltuğunda puan farkını açma şansını yakaladı. Dün Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle, farkı açma şansı yakalayan siyah-beyazlılar Kasımpaşa deplasmanından 3 puan çıkararak Şampiyonluk yarışında bir adım öne geçmek istiyor. 

Haberin Devamı

Şampiyonluğun 1 numaralı adayı Beşiktaş, haftanın kapanış maçında Kasımpaşa’ya konuk olacak. Siyah-Beyazlılar, Türkiye’de yaptığı büyük çıkışı Almanya Milli Takımı’nda da sürdüren Gomez’in önderliğinde rakibini yıkıp, Fener’in berabere kalmasının ardından farkı 6 puana çıkartmaya çalışacak.

Spor Toto Süper Lig’de 26 maçın sonunda şampiyonluk için sezonun en iddialı takımı konumunda bulunan Siyah-Beyazlılar, bu akşam 27. hafta mücadelesinde Kasımpaşa’ya konuk olacak. Bitime 8 maç kala bütün rakiplerini devirip camiayı tam 7 yıl sonra şampiyonluklu buluşturmayı hedefleyen Kara Kartal, bu doğrultuda Paşa’yla oynayacağı mücadeleye mutlak 3 puanla hazırlandı... Son haftalarda inişli çıkışlı bir görüntü çizen Lacivert-Beyazlılar’ı evinde yıkacak planı belirleyen teknik direktör Şenol Güneş, bu amacına ulaşmak için milli aradan moralli dönen Mario Gomez’i kullanacak. Beşiktaş ile Kasımpaşa 26. randevuda. İki takım arasında geride kalan lig maçlarından 18'ini Beşiktaş, birini Kasımpaşa kazandı

İŞTE İLK 11'LER:
BEŞİKTAŞ: 
Boyko, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Kerim, Olcay, Gomez
KASIMPAŞA:
Ramazan, Popov, Omeruo, Titi, Olivier, Castro, Hakan, Adem, Scarione, Del Valle, Eren

Beşiktaş'ın 54 golüne, Kasımpaşa 19 golle cevap verdi. Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de yarın yapacakları maçla lig tarihinde 26. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 25 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 18'ini Beşiktaş kazandı, 6 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece bir kez galibiyete ulaşabildi. Beşiktaş'ın 54 golüne, Kasımpaşa 19 golle cevap verebildi. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maç 3-3 bitti. Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963 sezonunda hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldular.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Kasımpaşa maçı 4 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

MUHTEMEL 11'LER;

KASIMPAŞA: İsaksson, Popov, Titi, Omeruo, Vigneau, Abdullah, Castro, Tunay, Scarione, Del Valle, Eren
BEŞİKTAŞ: Boyko, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Kerim, Tolgay, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez

BİTİRİCİ ÖZELLİĞİNİ KULLANACAK

Uzun süre sonra tekrar Almanya Milli Takımı’nın değişilmez ismi olan ve EURO 2016 biletini cebine koyan 30 yaşındaki futbolcunun takım çalışmalarındaki etkili görüntüsünden de memnun kalan Güneş, orta alan ve kanatlarda görev yapacak oyuncularından Gomez’e sık sık pozisyon yaratmalarını istedi. Özellikle Kerim Frei ve Olcay Şahan’dan kanatlardan ceza alanına sık sık girip hem havadan hem de yerden ortalarıyla topu Süper Mario’yla buluşturmalarını isteyen Güneş, yıldız ismin bitirici özelliğinden yararlanıp şampiyonluk yolunda kritik bir engeli de kayıpsız geçmeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

GÜNEŞ: ŞİMDİ SIRA SİZDE

Dün yapılan takım çalışması öncesinde öğrencileri için bir motivasyon konuşması yapan başarılı hoca, “Biz Beşiktaşız... Bize yakışan kalan tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmaktır... Yönetimimiz herkesin maaşlarını yatırdı. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Vodafone Arena’ya geçiş için de geri sayımdayız. Yeni stadımızın bize katacağı olumlu havayı da arkamıza alıp adım adım mutlu sona ulaşacağız” ifadelerini kullanarak hedefi belirledi.

KARTAL'DA 5 EKSİK

Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa mücadelesine 5 oyuncusundan yoksun olarak çıkacak. Dizindeki çapraz bağ kopması sebebiyle sezonu kapatan Rhodolfo’ya ek olarak tedavileri süren Gökhan Töre ve Tolga Zengin, bu akşam görev yapamayacak. Öte yandan antrenman eksiği bulunan Veli Kavlak ve kart cezalısı olan Quaresma, kadroda yer almayacak.

EREN DERDİYOK

Haberin Devamı

Deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay’ın liderliğinde çıkış arayan Kasımpaşa’da, Eren Derdiyok sevinci yaşanıyor. Sakatlığı sebebiyle takımının son 2 maçında forma giyemeyen tecrübeli futbolcu, yoğun tedavinin ardından Beşiktaş karşısında forma giyebilecek duruma geldi. Öte yandan Lacivert-Beyazlılar’da Veysel Sarı, sakatlığı takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş, 27. hafta maçında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.
Süper Lig'de bir maç eksiği olan Fenerbahçe'nin 4 puan önünde 63 puanla zirvede yer alan siyah-beyazlı takım, Kaşımpaşa müsabakasından galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.
Beşiktaş'ın, ligde 37 puanla 8. sırada yer alan Kasımpaşa ile sezonun ilk yarısında oynadığı maç 3-3 bitmişti.

Haberin Devamı

GALİBİYET SERİSİNİ 5'E ÇIKARMA PEŞİNDE

Beşiktaş, Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak Süper Lig'deki galibiyet serisini de sürdürmek istiyor. Ligdeki son dört karşılaşmasında Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Trabzonspor ve Antalyaspor'u mağlup eden Beşiktaş, son iki müsabakasını kaybeden Kasımpaşa karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini 5 maça çıkartmayı amaçlıyor.

DEPLASMANDA BİR MAÇ KAYBETTİ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon deplasmanda sadece bir maç kaybetti.
Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de dış sahada oynadığı 12 maçtan 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılarak 29 puan topladı.
Beşiktaş, deplasmandaki tek yenilgiyi 23. haftada Fenerbahçe (2-0) karşısında yaşadı.

GÖKHAN TÖRE VE QUARESMA YOK

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile sarı kart cezalısı Ricardo Quaresma, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.
Sağ ayak bileğinde geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Gökhan ve son Antalyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Quaresma, Kasımpaşa müsabakasında görev yapamayacak. Siyah-beyazlı takımda bel kaslarındaki sertleşme nedeniyle son antrenmana katılmayan kaleci Tolga Zengin'in karşılaşmada görev alması da zor görünüyor. Tolga'nın yerine kalede Boyko'nun oynama olasılığı büyük.

4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta, Kasımpaşa maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı oyuncular Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı ve Olcay Şahan, lacivert-beyazlı ekiple oynanacak maçta sarı kart görmeleri durumunda 28. haftadaki Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!