Kartal’a 4 aday

Güncelleme Tarihi:

Kartal’a 4 aday
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Serdar Bilgili: Ünlü isimler arasında tercih yapacağız

Almanya'da Nevio Scala ile görüşen Serdar Bilgili, İtalyan teknik adama haber göndereceğini söyledi. Berti Vogts, Werner Lorant ve Roy Hodgson ile temas kuran Bilgili, yönetim kurulunun karar vereceğini söyledi.

Daum yardım ediyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, Avrupa'da dört teknik direktörle görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Bilgili önceki akşam Leverkusen Teknik Direktörü Christoph Daum ile biraraya gelerek Beşiktaş'a gelecek teknik adam konusunda istatistikler istedi. Daum da Beşiktaş'a Alman ekolünün yararlı olacağını ifade etti.

Scala ile görüşme

Bilgili, önce İtalyan teknik direktör Nevio Scala ile görüşerek siyah beyazlı kulübün bulunduğunu durumu anlattı ve şartlarını sordu. İtalyan teknik adam bir yıl için 2 milyon dolar isterken yardımcı antrenör konusunda taviz vermeyeceğini ve Fenerbahçe'nin eski kalecisi Schumacher'i getireceğini ileri sürdü.

Problemler var

Beşiktaş Kulübü Başkanı Bilgili, Scala'nın fikrini öğrendikten sonra ‘‘2 milyon dolar vermeyiz. Para saçan ülke değiliz. Yardımcı teknik adam konusunda ise bizim de düşüncelerimiz var. Beşiktaş'tan yetişen değerleri kazanmak istiyoruz. Kulüp yönetimi ve menfaatleri doğrultusunda gereken kararı verip size haber göndereceğiz’’ yanıtını verdi.

Tercih yapacaklar

Bilgili Almanya'da Berti Vogts, Werner Lorant ile görüşme yaptıktan sonra İsviçre'de Roy Hodgson'la temas kurdu ve bu teknik adamların Türkiye'ye gelmek için sabırsızlandığını kaydetti. Bilgili, yönetim kurulunun görüşünü aldıktan sonra Avrupa'nın en iyi 4 teknik adamı arasında tercih yapacaklarını söyledi.

Yönetim karar verecek

Başkan Bilgili bugün yönetimi olağanüstü toplayarak yeni teknik direktör konusunda bilgi vereceğini ve 15 gün içinde Beşiktaş taraftarlarını ayağa kaldıracak süper bir teknik direktör ile el sıkışacaklarını açıkladı. Bu arada, Brian Robson, Glenn Hoddle, Lienen, Magath ve Tigana'nın da teknik direktörlük için isimlerinin geçtiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!