İşte herkes gördü Advocaat’ı

Güncelleme Tarihi:

İşte herkes gördü Advocaat’ı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 00:51

Mahmut Uslu, 1.5 ay önce Advocaat için “Adam gibi adam” dediğini hatırlatarak, “Kamuoyu da bunu gördü, oyuncular da. Kimseye ayrıcalık yapmayan iyi bir teknik direktör” dedi. Uslu, ligde de yukarıya doğru gittiklerini söyledi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, tüm kamuoyunun teknik direktörleri Dick Advocaat’ın adam gibi adam olduğunu gördüğünü söyledi.

Uslu, kulübün hukuk ve dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Şekip Mosturoğlu ile birlikte gazetecilere kulübün Silivri’de üniversiteyi kuracakları yerleri gezdirdi. Uslu ve Mosturoğlu ile gezi sırasında sohbet olanağı da bulduk.

Uslu, “1.5 ay evvel yükselişe çıkıyoruz demiştim. Yukarı doğru çıkıyoruz. Yine, ‘Antrenör başarılı olur mu bilemeyiz, ama adam gibi adam’ demiştim. Kamuoyu bunu gördü, oyuncular da gördü. Kimseye ayrıcalık yapmayan iyi bir teknik direktör” ifadelerini kullandı.

ADAMLAR LENS’I BIRAKIR MI?

Şampiyon olmak istediklerini söyleyen Uslu, Van Persie için de “Çalıştı oynuyor. Bu konuda başka bir yorum yapmaya gerek yok” dedi. Lens’in kalıp kalmayacağı konusunda “18 milyon Euro vermiş adamlar, bırakır mı?” derken, Advocaat için de şunu söyledi: “Hoca 1 seneliğine geldi. Önce gelmedi, 15 gün sonra karar verdi. Bu konular kim öle kim kala. Mayıs gelsin görelim” dedi. Uslu, Advocaat’ın transfer talebinin olmadığını da söyledi. 

Haberin Devamı

BELEK’TE DE TESiS

MAHMUT Uslu, 5 yıl sonra üniversite arazisinin parayla alınamayacak hale geleceğini belirterek, “Çok potansiyeli olan bir yer. Belek’te 110 dönümlük bir arazi de aldık. 10 dönümüne futbol sahası yapacağız. Geri kalanını yatırım için aldık. Bizden sonrakiler bakar” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!