İbrahim Kızıl güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Kızıl güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 14:09

Gaziantepspor Kulübü olağanüstü kongresinde İbrahim Kızıl yeniden başkanlığa seçilirken, yönetimde bazı isimler değişti.

Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa İbrahim Kızıl seçilirken, yönetim kurulu ise, Bilal Çeker, Mehmet Abdullah Doğru, Ömer Çelik, Fadıl Bulut, Yusuf Kenan Uygur, Mutlu Özpineci, Aydın Erbay, Burhan Büyükkömürcü, Metin Özkaya, Coşkun Aslan, Arif Çelik, Sabri Hamamcı, Bekir Sıtkı Severoğlu, Mehmet Sait Ercan, Mevlüt Polat, Mehmet Maruf Yeşilmen, Halil Süreyya Aksu, İbrahim Halil Döş ve Vedat Diler’den oluştu.

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ata Aksu’nun divan başkanlığını yaptığı ve açık oylama ile gerçekleştirilen kongreden sonra delegelere hitap eden İbrahim Kızıl, Gaziantepspor’un ligde layık olduğu yere geleceğini belirterek, “Bugüne kadar taraftarlarımızı sevindiremedik. Bundan sonra onları mutlu edecek sonuçlar alacağız. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımızın hepsi dişleriyle tırnaklarıyla gelmiş insanlar. Ellerini taşın altına koyarak Gaziantepspor’a maddi manevi tüm desteği vereceklerine inanıyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!