Honda'dan müthiş frikik

Güncelleme Tarihi:

Hondadan müthiş frikik
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2010 10:56

Hollanda'nın VVV-Venlo takımında oynadığı dönemde Galatasaray'ın da ilgilendiği fakat Ocak 2010'da Rusya'nın CSKA Moskova takımına transfer olan Japon orta saha oyuncusu Keisuke Honda, dün gece Sevilla'ya attığı müthiş frikik golü ile takımını Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale taşıyan isim oldu.

Haberin Devamı

İşte Sevilla-CSKA maçı ve Honda'nın müthiş golü / Video

Mourinho, Chelsea'yi harcadı: 0-1 / İşte Eto'o'nun golü, izleyin...

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş mücadelesinde İspanyol ekibi Sevilla'yı deplasmanda 2-1 mağlup eden Rusya'nın CSKA Moskova takımı çeyrek finalist oldu. Rusya'da oynanan ilk maç 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

Son yıllarda Avrupa kupalarının gediklisi olan İspanya'nın Sevilla takımı, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda ağırladı. Konuk ekip CSKA Moskova, iki kez öne geçtiği mücadelede, güçlü rakibini 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısının 0-0 biteceği düşünülürken, önce konuk ekip CSKA Moskova 38. dakikada Tomas Necid ile öne geçti ardından, evsahibi takım bu gole cevap vermekte gecikmedi ve 40. dakikada Diego Perotti ile skoru 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla sona ererken, ikinci yarıda 55. dakikada CSKA Moskova Keisuke Honda ile golü bularak maçta ikinci kez öne geçti. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu tayin ederken, Rus ekibi adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Keisuke Honda kimdir?

CSKA Moskova'ya transfer bedeli: 6 milyon euro
Doğum tarihi: 13 Haziran 1986
Ülkesi: Japonya
Boyu: 1.82 cm
Mevkisi: Orta saha
Oynadığı kulüpler: (2005-2008) Nagoya Grampus Eight, (2008-2010) VVV-Venlo, (2010-) CSKA Moskova

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!