Holiganlara maça girme yasağı

Güncelleme Tarihi:

Holiganlara maça girme yasağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2001 00:00


Haberin Devamı

İstanbulspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği arasındaki maçlar öncesi ve sırasında olay çıkaran 8 kişiye 6’şar ay, 2 kişiye de 3’er ay maça girmeme cezası verildi.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda, 31 Ocak’ta İstanbulspor ile Beşiktaş arasında yapılan Türkiye Kupası çeyrek final maçı öncesinde, Necati Yıldız, Özgür Karakurt, Abdülmuttalip Coşkun, Murat Ozan, Demir Ali Hızlı, Erkan Subaşı, Murat Ergün ve Rüştü Ergenç’in av tüfeği ve bıçak bulundurduğu belirlendi.

Bu kişilere, „Spor müsabakaları nedeniyle vuku bulan şiddet olayları veya kötü tezahüratın önlenmesi suretiyle kamu düzeninin sağlanmasına dair güvenlik kararı“ gereğince, Kadıköy Kaymakamlığı’nca 6’şar ay maçlara girmeme cezası verildi.

Bu arada, 11 Şubat’ta yine aynı statta Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki Birinci Futbol Ligi maçında ise, taşkınlık yaptığı ve sahaya pet şişe attığı belirlenen Genco Erdim Güler ile Serkan Başak’a da, aynı gerekçeyle 3’er ay maçlara girmeme cezası verildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!