Her zaman her yerde

Güncelleme Tarihi:

Her zaman her yerde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2013 01:03

Ersun Yanal’ın vazgeçemediği Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, takımının üst üste 5 maç kazanarak liderlik koltuğuna oturmasındaki en büyük pay sahibi oldu ve 5 gol attı.

Haberin Devamı

1-Tecrübeli oyuncu 6 karşılaşmanın 5’inde 90 dakika oynadı

SEZONA yeni bir hoca ve ilk maçta mağlubiyetle başladı F.Bahçe. İlk üç hafta oynadığı futbol da taraftarlarını tatmin etmiyordu. Ama sarı lacivertliler daha sonra açıldı. Açılış haftasını boş geçtikten sonra üst üste 5 maç kazanarak zirveye de oturmayı başardılar. Süper Lig’in yeni liderinde en göze çarpan oyuncu ise kuşkusuz Kuyt. Ersun Yanal’ın vazgeçemediği Hollandalı yıldız, attığı gollerle sarı lacivertlilerin en başarılı futbolcusu oldu. F.Bahçe’nin 6 maçta attığı 16 golün 5’ine imzasını atan Kuyt, G.Birliği deplasmanında galibiyeti getiren golün de sahibi oldu.

2-DIARRA’NIN YÜKSELİŞİ

BEŞİKTAŞ’ı 2-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini alan Antalyaspor’da takımı adına 2 gol kaydeden Lamine Diarra’nın yükselişi sürüyor. Diarra geçen hafta da Eskişehir ağlarını sarsmıştı.

Haberin Devamı

3-CHAHECHOUCHE FARKI

AATIF Chahechou-he’nun performansındaki artış Sivasspor’un galibiyetlerinde önemli rol oynamaya devam ediyor. Son olarak Elazığspor’a attığı 2 şık golle Yiği-do’ya 3 puan kazandırdı.

4-TRABZON’DAN 3’te 3

LİGDE peş peşe 3. galibiyetini alan Trabzonspor, Beşiktaş ve G.Saray’ın puan kaybettiği haftanın en karlılarından oldu. Bordo mavililer iç sahadaki yenilmezliğini de sürdürdü.

5-ÇALIMBAY’IN HAVASI YARADI

SÜPER Lig’de 6 hafta sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Ç. Rizespor 2. sıraya yükseldi. Rıza Çalımbay ile iyi bir hava yakalayan Karadeniz temsilcisi istim üstünde.

6-POZİSYON DENİNCE F.BAHçE

LİGDE geride kalan 6 hafta sonunda en fazla pozisyona giren takım Fenerbahçe oldu. Ligde oynadığı 6 maçta 43 kez gol pozisyonuna giren sarı lacivertliler 16 gol atma başarısı gösterdi.

7-ZÜLKÜF’ÜN ŞUT ÇİLESİ

SON 2 haftada puan alamayan Ela-zığspor’da kaleci Zülküf Özer, en çok şuta maruz kalan kaleci oldu. 6 maçta karşılaştığı 39 isabetli şutun 28’inde başarılı olan Zülküf, 11 gol yedi.

8-PENALTI BEREKETİ

GERİDE kalan 6 haftada en fazla penaltı kazanan takım Elazığspor oldu. 6 maçta 3 kez Sane ile beyaz noktaya giden ekip, bunlardan 2’sini gole çevirdi.

Haberin Devamı

9-TEK EKSİĞİ GOLDÜ

GALATASARAY’ın yeni yıldızı Bruma, Rizespor maçında oynadığı futbol ve attığı şutlarla karşılaşmaya damgasını vurdu. Rakip kaleye 6 şut atan Portekizli genç yıldızın tek eksiği goldü.

10-OFSAYTın kralları

BEŞİKTAŞ, 6 hafta sonunda 23 kezle ligin en çok ofsayta düşen takımı oldu. Bireysel olarak ilk sırayı 9 kez ofsayta düşen Burak Yılmaz aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!