Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'da

Güncelleme Tarihi:

Hamza Hamzaoğlu Bursasporda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 12:45

Galatasaray'dan ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı. Öğleden sonra Bursa'ya giderek işbaşı yapan Hamzaoğlu, eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam sonrası geçici olarak takımın başına getirilen Ersel Uzgur ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetim Kurulu tarafından geçtiğimiz kasım ayında görevine son verilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yeni takımı belli oldu.

Sarı kırmızılı kulüpten ayrılmasının ardından bir süre dinleneceğini ve daha sonra yurt dışında takım çalıştırmak istediğini açıklayan Hamzaoğlu, Bursaspor'dan gelen teklifi kabul etti.

Hamza Hamzaoğlu Bursasporda

Birkaç gündür yeşil beyazlı yöneticilerle temas halinde olan başarılı teknik adam, 1.5 yıllığına takımın başına geçmeyi kabul etti.

Hamza Hamzaoğlu öğleden sonra Bursa'ya giderek, başkan Recep Bölükbaşı ve yöneticilerle bir araya geldi.

Bölükbaşı, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, taraftarların Hamzaoğlu'na ve takıma destek vermelerini istedi. Bölükbaşı, "Biz hatalarımızın farkındayız. Bir tane Bursasporumuz var, herkesin destek vermesini istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu Bursasporda

HAMZAOĞLU: GALATASARAY'DAN AYRILDIĞIMA ÜZÜLDÜM AMA...
Bursaspor atkısı takılan Hamza Hamzaoğlu iSe Galatasaray'dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak hayatın devam ettiğini belirterek, "Üzüntümüz devam ediyor ama işimizi yapmamız da gerekiyor. Sayın başkan beni aradığında 'başarabiliriz, yapabiliriz' dedi. Ben de inandım, inşallah elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bursaspor'un gücü ortada. Uzaklaşmış olan dinamiklerin yeniden bir araya gelmesi gerekiyor. Biz de katkı sağlarsak ki o heyecanla geldik. Bizlere inananlara mahçup olmayalım, inşallah güzel şeyler başaracağız. Taraftarın takıma küsmesine gerek yok. Ertuğrul hoca bu camiaya şampiyonluk yaşatmış bir isim ve bize de iyi bir ekip bıraktı. Çok kısa sürede toparlanıp tekrar coşkulu dönemi yakalayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

ERSEL UZGUR İLE YOLLAR AYRILIYOR
Hamzaoğlu, Galatasaray'daki yardımcıları ile devam edeceğini ve Ersel Uygur hoca ile çalışmayacaklarını da ifade etti. Hamzaoğlu, Galatasaray'da Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert ile çalışıyordu.

Hamza Hamzaoğlu Bursasporda

Hamzaoğlu yeni ekibiyle Bursaspor'un akşam antrenmanına çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!