Hamit ve Borowski Fenerbahçe yolunda

Güncelleme Tarihi:

Hamit ve Borowski Fenerbahçe yolunda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 22:18

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'ın, bu iki futbolcuyu sarı lacivertli renklere katmak için Münih'e gittiği iddia edildi!..

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise Aykut Kocaman'ın, Fenerbahçe'nin Almanya'da kamp yapacağı yeri incelemek için Münih'e gittiği belirtildi!..

/images/100/0x0/55eb215ff018fbb8f8ad242b


Bu arada Bayern'de Hamit ve Borowski'nin de aralarında olduğu bazı futbolcuların amatör takımla antrenmanlara çıktığı öğrenildi. Alman kulübünün yeni hocası Van Gaal'in kararıyla Hamit Altıntop, Tim Borowski, Ernesto Sosa ve Görlitz amatör takıma gönderildi.

Hamit konuyla ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Luis Van Gaal'in kararına saygı duyduğunu söylerken, transferle ilgili sorular üzerine "Türkiye'den sürekli teklif alıyorum. Bu benim için gurur verici ama ben burada çok mutluyum" dedi.

Öte yandan Bayern'de bu gelişmeler yaşanırken, Hamit de dahil olmak üzere tüm futbolcuların yarın Bayern Münih'in ilk hazırlık maçını oynayacağı Leipzig kentine götürüldüğü gelen haberler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!