Hami Mandıralı isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Hami Mandıralı isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2009 13:58

2011 UEFA Avrupa Ümitler Ligi’nde Şampiyonası 2. Eleme Grubu’nda yer alan Ümit Milli Takımımız Gürcistan’la karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Ümit Milliler'e deprem şoku

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan teknik direktör Hami Mandıralı, “Batum’da çok kötü bir organizasyonla karşılaştıklarını, bundan dolayı sinirlendiklerini, fakat lider olarak geldikleri Gürcistan’dan zaferle ayrılıp grup liderliğini sürdüreceklerini söyledi.  

Batum Havaalanı’nda Ümit Milli Takım kafilesini alması gereken otobüsün çok kötü olduğunu ifade eden Mandıralı, “Takımımızın bu otobüsle 2 saat karayolculuğu yapamayacağını söyledik ve Gürcistan’lı yetkililerden bir başka otobüs talep ettik. Bu organizasyonu Gürcistan Futbol Federasyonu yapıyor. Elimizde daha iyi otobüs yok dediler. Başka ülke milli takımları Türkiye’ye geldiğinde biz onları en iyi şekilde ağırlıyoruz” dedi.
 
Maçı Batum yerine iki saat uzaklıktaki başka bir şehirde oynatılmasını da yadırgadığını ifade eden Hami Mandıralı, “İki saat uzaklıktaki bir yerde oynatıyorlar. Batum’dan maçın oynanacağı şehre gidişimiz. Orada konakladığımız yerden antrenman sahasına gidişimiz her şey sorun. Neden Batum’da bu maçı oynatmadıklarını anlayamıyorum. Takımımızı yormayı amaçlıyorlar ise bunu başardılar” şekilned konuştu.

Haberin Devamı

TEK EKSİK AYDIN YILMAZ

Şartlar ne olursa olsun biz galibiyetle dönmeyi arzuludıklarını vurgulayan Mandıralı, “Tek eksiğimiz var. Aydın Yılmaz, Beşiktaş’la yaptığımız hazırlık maçında sakatlandı. Kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Ama 4-3 kazandığımız Beşiktaş maçında takımımızın ne kadar iyi durumda olduğunu gördük. Amacımız Gürcistan’ı da yenerek 3 puanla ülkemizi dönüp ,liderliğimizi devam ettirmek” dedi.

AMAÇ GRUP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK

Ay yıldızlı ekibimiz, 2011 UEFA Avrupa Ümitler Şampiyonası 2. Eleme Grubu’nda iki maçta elde ettiği 6 puanla lider durumda bulunuyor. Ümit Milliler ilk maçında İrlanda Cumhuriyeti’ni 3-0, ikinci maçında ise Ermenistan’ı 5-2 mağlup etmişti.

Zestafoni kentindeki Central Stadı'nda oynanacak ve TSİ 15.00'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Perez yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!