Grand Prix mesaisi başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Grand Prix mesaisi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2012 10:47

Dünya Grand Prix'sinde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı kampa giriyor.

Haberin Devamı

8 Haziran -1 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Dünya Grand Prix'sinde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı, 21 Mayıs Pazartesi günü İstanbul'da kampa girecek.

Milliler, Grand Prix mücadelesine 8-9-10 Haziran tarihlerinde Güney Kore'de yapacağı maçlarla başlayacak. Filenin Sultanları bu grupta Güney Kore, Küba ve Japonya ile mücadele edecek.

Ay-Yıldızlı kadınların ikinci durağı Sırbistan. 15-16-17 Haziran'da oynanacak grup maçlarındaki rakipler Arjantin, Küba ve Sırbistan olacak.

Üçüncü grup mücadelesi 22-23-24 Haziran tarihlerinde Japonya'nın evsahipliğinde düzenlenecek. Takımımız burada da Güney Kore, Japonya ve Almanya A KadınMilli Takımları ile karşı karşıya gelecek.

FİNAL ÇİN'DE

Grup maçlarında elde edilen puanlara göre ilk beş ülke ve evsahibi ülke sıfatıyla, Çin'in katılacağı finalde mücadele etme hakkı kazanacak. Ningbo şehrinde düzenlenecek final maçları 27 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

Haberin Devamı

Grand Prix maçlarından alınacak puanlar, ülkelerin dünya sıralamasına katkı yapması açısından önem taşıyor.

2 Haziran'a kadar sürmesi planlanan kampa şu isimler davet edildi:

Menajer: Nilüfer Başak Shimonsky

Antrenör: Marco Aurelio Motta

Yardımcı Antrenör: Alper Erdoğuş

İstatistik Antrenörü: Yunus Öcal

Doktor: İbrahim Yanmış

Fizyoterapist: Mesut Selami

Masör: Sibel Kahyalıoğlu

Sporcular: Naz Aydemir, Nilay Özdemir, Eda Erdem Dündar, Bahar Toksoy, Ergül Avcı, Esra Gümüş, Gözde Kırdar Sonsırma, Güldeniz Önal, Neriman Özsoy, Selime İlyasoğlu, Neslihan Darnel, Polen Uslupehlivan, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Gizem Güreşen, Büşre Cansu ve Özge Çemberci .

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!