Glowacki'ye bir gecede 2 şok

Güncelleme Tarihi:

Glowackiye bir gecede 2 şok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2010 10:13

Trabzonspor'un dün akşam Fenerbahçe'yle oynadığı maçın 62. dakikasında sakatlanan Glowacki'nin, tedavisi için yoğun çaba harcayan sağlık ekibi, Polonyalı futbolcunun aniden rahatsızlanan kızı Amelia'yı da gece hastaneye kaldırdı. Küçük kıza, gece 03.00 sıralarında apandist ameliyatı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci haftasında dün akşam sahasında ağırladığı Fenerbahçe'yi 3 - 2 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor'da yüzler gülmeye devam ediyor. Maç sonrası soyunma odasında oyuncularına övgüler yağdıran Şenol Güneş, "Galibiyeti yeni yaş gününü kutlayan başkanımıza armağan ediyoruz" dedi. Ancak soyunma odasında Polonyalı stoper Arkaduisz Glowacki'nin sakatlanmasından dolayı buruk bir sevinç yaşandı. Soyunma odasına giren futbolcular sağlık ekibine, "Arek nasıl, kesin nazar aldı" diyerek, durumunu öğrenmeye çalıştı. Ancak Glowacki'nin durumunun ciddi olduğunu öğrenen futbolcular ikinci kez üzüntü yaşadı.

KIZI APANDİST AMELİYATI OLDU

Gece ağrıları nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşayan Glowacki'nin tedavisi için yoğun çaba harcayan sağlık ekibi, gece 2'ye kadar çalıştı. Bir pozisyonda topu taca atmaya çalışırken, yere ters basan ve bu nedenle sol diz yan çapraz bağlarında esneme meydana gelen Glowacki, ikinci şoku ise gece yarısı yaşadı. Polonyalı oyuncunun Trabzon'da bulunan 8 yaşındaki kızı Amelia, aniden rahatsızlandı. Bunun üzerine kulüp yetkililerine haber verildi ve Amelia hemen Özel İmperial Hastanesi'ne kaldırıldı. Gece saat 03.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonla Amelia'ya apandist ameliyatı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

COŞKUN: "AMELİA'NIN SAĞLIK DURUMU İYİ"

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun, DHA'ya yaptığı açıklamada Glowacki'nin tedavisine yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, "Futbolcumuz ilk etapta Perşembe günkü Liverpool ve hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor maçlarında forma giyemeyecek. Biz tedavi sürecini hızlandırmaya çalışacağız ama bu konuda çekeceğimiz MR çok önemli" dedi. Coşkun, Glowacki'nin kızı Amelia'nın sağlık durumun ise oldukça iyi olduğunu belirterek, "Çok neşeli bir kız. Bizi biraz korkuttu ama durumu çok iyi. Bugün veya yarın taburcu edip babasıyla kavuşturacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!