'Git o hakemi tebrik et'

Güncelleme Tarihi:

Git o hakemi tebrik et
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 08:29

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Sloukas ve başantrenör Obradovic, Avrupa şampiyonluğunun kaçtığı CSKA Moskova karşılaşma sonrası hakemlere isyan etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli basketbolcular maçın ardından karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi. CSKA Moskova'nın menajeri Sloukas'ı tebrik etmek istedi. Ama Yunanlı oyuncu, Rus'a Sloven hakem Damir Javor'u göstererek, "Git onu tebrik et" dedi.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic de, maçtaki hakem performansını eleştirerek, "Kazanmayı hak ettik ama bazıları Avrupa Ligi'ni kazanmayı hak etmediğimizi düşünüyordu." dedi.

OBRADOVIC: KİMİLERİ KAZANMAYI HAK ETMEDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORDU
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, CSKA Moskova'yı tebrik ederek sözlerine başladı. Oldukça üzgün gözüken tecrübeli başantrenör, hakem performansından şikayetçi oldu. İlk yarı kötü oynadıklarını aktaran Obradovic, şunları kaydetti:

"Kardeşim Dimitris Itoudis'i kutluyorum. İlk şampiyonluğunu aldı. İlk yarıda CSKA Moskova hakimiyeti vardı. Maalesef konsantre olamamıştık. Çok kolay sayı buldular. Biz savunmayı iyi planlamıştık ama kolay sayı şansı tanıdık. Takımımla gurur duyuyorum. Kazanmayı hak ettik ama kimileri Avrupa Ligi'ni kazanmayı hak etmediğimizi düşünüyordu. CSKA Moskova'nın maçı uzatmaya götürdüğü son hücumunda De Colo hatalı yürüme yaptı. Yanlış kararlar verildi. Bu maçı gerçekten çok iyi inceleyeceğim. Kazanmaya çok yakındık."

Haberin Devamı

Obradovic, yaşadıkları final tecrübesinin gelecek için kendilerine yardımcı olacağını belirterek, sözlerini tamamladı.

ALİ MUHAMMED: CSKA PAÇAYI KURTARIP, KAZANDI
Fenerbahçe'nin ABD asıllı Türk basketbolcusu Ali Muhammed ise takımıyla gurur duyduğunu dile getirerek, "Gerçekten kazanma şansımız vardı. CSKA Moskova paçayı kurtarıp, kazandı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!