Gençler turladı

Güncelleme Tarihi:

Gençler turladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2011 15:16

Bu sezon dördüncüsü düzenlenen ITF Gençler GD Cup'ta ikinci tur maçları geride kaldı. Korta çıkan Türk raketlerden erkeklerde beş, kızlarda da iki isim üçüncü tura adını yazdırdı.

Haberin Devamı

 

Antalya Kaya Belek Otel'de gerçekleşen ITF Gençler GD Kupası'nda, Türk raketler erkeklerde ve kızlarda yola devam ediyor. Erkeklerde Can Çetinel, geriye düştüğü mücadelede beş numaralı seribaşı Çek Jakub Hadrava karşısında 5-7, 6-4, 7-6'lık setlerle kazanmayı bildi. Bir numaralı seribaşı olan Cahit Kapukıran, Britanyalı Jorge Wilton'ı 6-1, 6-3'le yenerken Can Altıner de Ürdünlü Yezan Abu Dayeh'i 6-3, 6-4'le geçerek Kapukıran'la eşleşti.


12 numaralı seribaşı Cem İlkel, Mikhail Galyamov'u 6-1, 6-4'le, turnuvanın iki numarası Durukan Durmuş, Andre Backlund'u 6-1, 6-4'le mağlup etti. İkinci turun tek şanssız ismi ise Martin Kobza'ya 6-3'lük setlerle kaybeden Efe Yurtaçan oldu.

 

Haberin Devamı

Kızlarda raket sallayan sekiz Türk tenisçilerden ikisi, üçüncü tura yükselebildi. Turnuvanın iki numaralı seribaşı Başak Eraydın, İtalyan Marta Bellucco karşısında 6-1, 6-2'yle turladı.Üç numaralı seribaşı Seda Arantekin de Rus Veronika Kudermetova'yı 6-4, 6-3 geçerek yoluna kayıpsız devam etti. İlk turda Marlies Szupper'i mağlup eden İpek Birol, bir numaralı seribaşı Anaeve Pain'e 6-4, 6-3'le, beş numaralı seribaşıyla karşılaşan Ayşenur Durmuş da Mısırlı Yasmin Ebada'ya 6-2, 6-0'la kaybetti. Naz Karagöz, Yağmur Akgül, Mina Güner Karamercan ve Sultan Gönen, üçüncü turu göremeyen diğer raketler oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!