Galatasaray'ı karıştıran tek sütunluk haber!

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayı karıştıran tek sütunluk haber
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 16:25

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, GS TV, Galatasaray Radyo ve kulübün sosyal medya hesaplarını bir ajansa kiralayacağı yönünde bugün Hürriyet gazetesinde çıkan bir haber sarı kırmızılı camiada büyük yankı yarattı. Birçok kongre üyesi başkan Dursun Özbek ve yönetime tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi'nde bugün yayımlanan tek sütunluk bir haber büyük yankı yarattı. Sadece üç cümleden oluşan haber aynen şöyle:

"Galatasaray Kulübü'nün, GS TV, Galatasaray Radyo ve sarı kırmızılıların sosyal medya hesaplarını bir ajansa 5 yıllığına kiralama kararı aldığı öğrenildi. Ön görüşmelerin de start aldığı anlaşmaya göre Galatasaray'ın 5 yılda 6 milyon lira gelir elde edeceği belirtilti. Galatasaray yönetimi bu gelirinin yanı sıra, personel giederini de düşerek önemli bir kaynak yaratmayı hedefliyor."

Bu haber sarı kırmızılı camiada tartışma yarattı. Birçok kulüp üyesi Galatasaray Yönetim Kurulu'nun kararı ile ilgili tepkilerini sosyal medyadan ilan etti.

Tepkilerin en önemli sebebi ise, GS TV, Galatasaray Radyo ve sosyal medya hesaplarını yönetmesi düşünülen ajansla yapılan görüşmelerin sessiz sedasız yürütülmesi ve herhangi bir ihale yapılmaması...

Konu ile ilgili sosyal medya tepkileri şöyle:

Haberin Devamı








Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!