Galatasaray ve Beşiktaş'la farkımız olmalı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray ve Beşiktaşla farkımız olmalı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 21:23

‘Son yıllara bakarsak Fenerbahçe ya şampiyon olmuş ya ikinci. Demek ki kadro iyi. Ama daha iyi olmalıyız. Galatasaray ve Beşiktaş’a göre fark oluşturmalıyız. Benim sistemim 4-3-3’tür. Bir süre geçtikten sonra 4-4-2 daha uygun olursa ona döneriz. Bunu futbolcuların uyumu ve performansı belirleyecek.”

Haberin Devamı

F.BAHÇE, anlaşmaya vardığı Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat’la 1 yıllık sözleşme imzaladı.Ülker Stadı’nda Advocaat için düzenlenen imza töreninde kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu, asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ahmet Önder Fırat, Ozan Balaban da hazır bulundu. Basın toplantısını Advocaat’ın ailesi ile yardımcısı Cor Pot da takip etti.

Fenerbahçe’ye geldiği için harika duygular beslediğini vurgulayan Advocaat, ilk transfer teklifini geçen hafta cuma günü aldığını ve yeni hedefler için heyecanlı olduğunu kaydetti.  

ÖNE GEÇME ŞANSIMIZ FAZLA

SARI lacivertlilerin yeni hocası şöyle devam etti:  

“İdmana bir kere çıktım. Son yıllara bakarsak Fenerbahçe ya şampiyon olmuş ya da ikinci. Demek ki Fenerbahçe’nin iyi bir kadrosu var. Daha iyi bir takım haline gelebiliriz. Galatasaray ve Beşiktaş’a göre fark oluşturmalıyız. Onların önünde olma konusunda büyük bir şansımız var. Benim sevdiğim sistem 4-3-3’tür. Bu durum oyunculara bağlı. Oyuncuların çoğunu tanıyorum. Bir süre geçtikten sonra 4-4-2 daha iyi olursa ona döneriz. Bu, futbolcuların performansına göre olacak.” 

Haberin Devamı

SAHA İÇİNDE SAVAŞMALIYIZ

ADVOCAAT, bugün UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda takımını İsviçre temsilcisi Grasshoppers’a karşı 4-3-3 sistemiyle sahaya süreceğini de belirterek, “Risk alamayız. Takıma baktığımda bu sisteme alışıklar. Bir yerden buna başlamalıyız ve başlayacağız.” dedi.Bütün oyuncularından saha içinde “savaşmasını” beklediğini anlatan Hollandalı teknik adam, vatandaşı Robin van Persie ve transferle ilgili bir soru üzerine şu cevabı verdi:  “Bir oyuncu üzerinden söz veremem. Onun takımımda olmasından memnunum. Belki bir transfer olabilir ama çok da ihtiyacımız yok. Bana göre kadromuz yeterince iyi” ifadelerini kullandı. 

ELENMENİN HİÇBİR BAHANESİ OLMAZ

F.BAHÇE Teknik Direktörü Advocaat, Avrupa Ligi play-off eleme turunda bugün oynayacakları İsviçre’nin Grasshoppers ekibini eleyip gruplara kalmak istediklerini söyledi.Ülker Stadı’ndaki basın toplantısında Advocaat, ne yapmaları gerektiğini iyi bildiklerini aktararak, “Taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Stat dolu olmalı. Fenerbahçe’den çok oyuncuyu tanıyorum. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Yapmamız gereken şey Avrupa Ligi’nde olmak. Yeni geldik ama Avrupa Ligi’nde olamazsak bizim için bunun hiçbir bahanesi olmaz” dedi.RAKiP ANALiZiYeni gelmesine rağmen Grasshoppers’la ilgili raporların eline ulaştığını aktaran Advocaat, “Benim için en önemlisi oynanacak maç, ilk maçtır. Önce önümüzdeki ilk maçı geçmeliyiz. Rakip analiziyle ilgili elimde bilgiler var. Takımla yarın (bugün) iki toplantı yapacağız. Ben, kendi takımımdan bahsetmeyi severim ama size rakiple ilgili bazı bilgiler de vereyim. Rakibimiz, kontraatağı tercih ediyor. Ön tarafta bireysel yeteneği yüksek hızlı oyuncuları var. Kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!