Galatasaray, Umut Bulut'u açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray, Umut Bulutu açıkladı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 12, 2012 16:11

Galatasaray, Fransa Ligi takımlarından Toulouse FC'de forma giyen Umut Bulut'un transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulübün, Umut'u 1 yıllığına kiralaması bekleniyor...

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, Fransa Ligi takımlarından Toulouse FC'nin profesyonel futbolcularından Umut Bulut için resmi görüşmelere başlanmış olduğunu bildirdi. Galatasaray Sportif A.Ş.'nin açıklaması şu şekilde:

"Toulouse FC profesyonel futbolcularından Umut Bulut'un transferi için Kulübüyle görüşmelere baÅŸlanmıştır."Â

FOTOÄžRAFLARLA UMUT BULUT

UMUT BULUT KÄ°MDÄ°R?

Doğum tarihi: 15 Mart 1983 (29 yaşında)
DoÄŸum yeri: Kayseri
Boyu: 1,84
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Ankaragücü, İnegölspor, Trabzonspor, Toulouse

Umut Bulut'un formasını giydiği Toulouse Kulübü, bu sezon Fransa Ligi'ni 56 puanla 8. sırada bitirdi. 29 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon takımı ile 18'i ilk 11'de olmak üzere 32 maça çıktı. Umut, oynadığı karşılaşmalarda 5 kez rakip fileleri havalandırırken 1 de sarı kart gördü.

Haberin Devamı

2. TRANSFER OLACAK

2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Toulouse'de forma giyen Umut Bulut'un transferini gerçeleştirmesi halinde bu sezonki 2. imzasını attırmış olacak. Galatasaray, ilk olarak Gaziantepspor'un defans oyuncusu Dany'i renklerine bağlamıştı. Aslan'ın ilk transferi Dany de 2009-2010 sezonun da Toulouse'da forma giymişti.

TERÄ°M Ä°LE BÄ°RLÄ°KTE 4 TRABZONSPORLU

Galatasaray'daki kötü gidişat sonrasında geçtiğimiz sezon başında takımın başına getirilen Fatih Terim, 4. Trabzonsporlu'yu sarı-kırmızılı takıma kazandırmak üzere. Geçtiğimiz sezon başında Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar, Galatasaray kadrosuna dahil olmuştu. Umut'un da sarı-kırmızılı formayı giymesi durumunda Trabzonsporlu patentli 4. oyuncu da Galatasaraylı olmuş olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!