Galatasaray 4-0 Eskişehir

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray 4-0 Eskişehir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 15:40

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde Eskişehirspor'u Selçuk, Burak (2) ve Bilal'in golleriyle 4-0 mağlup etti. Sakatlıktan dönen Burak Yılmaz attığı 2 golle takımını sırtlayan isim oldu. Böylece puanını 21'e çıkaran sarı kırmızılılar averajla Fenerbahçe'nin önüne geçerek ligde ikinci sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Serkan Olguncan
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Denayer, Semih Kaya, Olcan Adın, Jem Paul Karacan, Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 76 Bilal Kısa), Podolski, Yasin Öztekin (Dk. 60 Sinan Gümüş), Burak Yılmaz (Dk. 82 Koray Günter)
Eskişehirspor: Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Sezgin Coşkun, Anıl Karaer, Özgür Çek (Dk. 46 Akaminko), Toko, Causic, Engin Bekdemir, Khalifa (Dk. 46 Emre Güral), Kaan Kanak (Dk. 87 Alpaslan Öztürk), Gekas
Goller: Dk. 9 Selçuk İnan, Dk. 41 ve 45+2 (Penaltıdan) Burak Yılmaz, Dk. 85 Bilal Kısa (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 10 Anıl Karaer, Dk. 45+1 Toko, Dk. 52 Causic, Dk. 61 Engin Bekdemir (Eskişehirspor), Dk. 34 Selçuk İnan, Dk. 50 Jem Paul Karacan (Galatasaray)

Haberin Devamı

Galatasaray 4-0 Eskişehir

DETAYLI PUAN DURUMU VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray 4-0 Eskişehir
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI VE GOLLERİ:
14 .dakikada
Selçuk İnan serbest vuruştan harika vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0
11. dakikada Galatasaray atağında Podolski sağ çaprazdan sert vurdu. Top direkten döndü.
41. dakikada Emre Çolak'ın sağdan etkili ortasında Burak Yılmaz arka direkte kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 2-0
45+2'de Selçuk'un kazandığı penaltıda topu tam köşeye gönderen Burak Yılmaz farkı üçe çıkardı: 3-0
85. dakikada sağ kanattan atağa çıkan Denayer'in ortasında sol çaprazda topu kontrol eden Bilal, uzak köşeye nefis vurdu ve golü attı: 4-0

Galatasaray 4-0 Eskişehir

HAMZAOĞLU'NDAN 4 SÜRPRİZ BİRDEN
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçında bazı as futbolcularını dinlendirerek rotasyona gitti. Hamzaoğlu, cezalı olan Sneijder'ın yanı sıra, Hamzaoğlu, Hakan Balta, Chedjou, Umut Bulut'a hazır olmalarına karşın ilk 11'de yer vermedi. Jem Paul Karacan bu sezon ilk kez bir lig mücadelesine ilk 11'de başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray 4-0 Eskişehir

OLCAN ADIN'DAN FAIR PLAY DAVRANIŞI
73. dakikada G.Saray'ın hücum ettiği bir pozisyonda korner kararı veren hakem Bülent Yıldırım, Eskişehirsporlu oyuncuların 'aut' itirazlarının Olcan Adın, " benden çıktı, aut" dedi ve Yıldırım, sarı kırlızılı futbolcuyu tebrik edip kararını değiştirdi. 

HAMZAOĞLU: O DÖNEMDE SÜREKLİ BASKI VARDI
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-0 kazandıkları Eskişehirspor karşılaşmasının kedileri için önemli bir gösterge olduğunu söyledi. İlk 4 haftada aldıkları istikrarsız sonuçlar sonrası yapılan eleştirilere dikkati çeken Hamzaoğlu, "O sonuçlardan biz de memnun değildik. Ama biz iyi bir kadro oluşturduğumuzun ve ilerleyen haftalarda bu kadro oturduğunda daha iyi futbol oynayacağımızın farkındaydık. Sürekli bir baskı, eleştiri vardı. Bu bizi etkilemiyordu ama çevremizdeki birçok insanın etkilendiğini görünce çok üzüldüm ve tepkili konuşmalarım oldu. Şükürler olsun ki, şu anda takımımız oturdu. Herkes birbirini daha iyi tanıyor. Saha içinde ve dışında daha uyumlular. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray 4-0 Eskişehir

LÖW PODOLSKİ İÇİN ARENA'DAYDI
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Lukas Podolski'yi izlemek için dün İstanbul'a geldi. Türk Telekom Arena Stadındaki 90 dakikayı takip eden Alman teknik adam, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy ile stat girişinde sohbet etti. Alman teknik adam karşılaşma sonrası, "Podolski harikaydı. Beşiktaşlı Mario Gomez'i de izleyeceğim. Benfica maçında Galatasaray'ın şansı var. Bugün de çok iyi bir futbol oynadılar" dedi.

Galatasaray 4-0 Eskişehir

KARTAL: TARTIŞMALI HAKEM KARARLARI BİZİ BİTİRDİ
Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'a 4-0 yenildikleri karşılaşmada ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini ancak tartışmalı hakem kararlarıyla da birlikte oyundan düştüklerini söyledi. Kartal, "Buraya puan almak için gelmiştik. Erken yediğimiz ilk golden sonra 40. dakikalara kadar da iyiydik. Pozisyonlarımız vardı. Tartışmaya açık hakem kararları ve penaltı sonrası oyundan düştük. Takım olarak gücümüz de belli" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!