G.Saray final oynarsa Euroleague'e gider

Güncelleme Tarihi:

G.Saray final oynarsa Euroleaguee gider
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2012 00:28

THY Euroleague’in CEO’su Bertomeu, “Galatasaray Medical Park bu sezon bizi fazlasıyla tatmin etti. Önümüzdeki yıl da bu ligde oynamaları alacakları sonuca bağlı” dedi.

Haberin Devamı

THY Euroleague CEO’su ve Başkanı Jordi Bertomeu, bu sezon tarihinde ilk kez Euroleague’de oynayan Galatasaray Medical Park’a, önümüzdeki yıl için de umut verdi. Eleme turundan geldiği ligde TOP 16’ya dek yükselen sarı kırmızılıların gelecek sezon da bu kupada yer bulup bulamayacağı tartışma konusu olmuştu. Final Four’un basın toplantısı sonrası sorularımızı yanıtlayan Bertomeu, “G.Saray Medical Park, bu sezon hem performansı hem de seyircisi ile bizi fazlasıyla tatmin etti. Önümüzdeki sezon da bu ligde oynamaları ise, alacakları sonuca bağlı. Eğer Türkiye Ligi’ni ilk 2 sırada bitirirlerse, Euroleague’in bir parçası olabilirler” dedi.

/images/100/0x0/55eb2b6cf018fbb8f8afd58e

Haberin Devamı

Düşman kardeşler aynı otelde kalıyor            

FINAL Four’a katılan takımların temsilcileri, dün düzenlenen basın toplantısında unutulmaz bir hafta sonu yaşanacağının sözünü verdi. Çırağan Sarayı’ndaki toplantıya, dört takımın koçları ile CSKA Moskova’dan Kirilenko, Panathinaikos’dan Diamantidis, Barcelona’dan Lorbek ve Olympiakos’dan Spanoulis gibi yıldızlar katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve TBF Başkanı Turgay Demirel’in de konuşma yaptığı toplantıda, Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu, “Bu sene güvenlik açısından biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Panathinaikos ve Olympiakos takımları var. Güvenli final için elimizden gelen yapılıyor. İki takım bu sefer aynı otelde kalıyor. Şimdiye kadar olduğu gibi güvenli bir final olacak” dedi.

Hürriyet’in desteği bize güç veriyor

HÜRRİYET’in medya ortaklığının, kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Jordi Bertomeu, bütçelerinin 28 milyon Euro’ya ulaştığını kaydederek, “Ligimizin popülerliğini, yerel medya ortaklıklarımızla artırabiliriz. Hürriyet’in sağlayacağı haber desteği, bizi daha çok basketbolsevere ulaştıracak” diye konuştu.

Final Four maçları  Hürriyet Dünyası’nda

VE büyük gün geldi. İstanbul’da  düzenlenen THY Euroleague Final Four’u bugün başlayacak. Potada ‘’Avrupa Şampiyonu’’nu belli edecek organizasyonda CSKA Moskova, Barcelona, Panathinaikos ve Olympiakos ‘’en büyük’’ olabilmek için ter dökecek. Turnuvanın medya sponsoru olan Hürriyet Dünyası ise, bu müthiş organizasyonu dev bir ekiple yerinden takip edecek. Euroleague özel sayfası, ekibimiz tarafından Sinan Erdem Spor Salonu’nda anında hazırlanacak. Celal Demirbilek en güzel fotoğraflarla Final Four’u Hürriyet Dünyası’ndan yansıtacak. Başta Ünal Özüak ve Yalçın Granit, ünlü basketbol otoriteleri de yorumlarıyla renk katacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!