Fikret Orman: 8 Ağustos’ta borcumuz 100 milyon dolar düşecek

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: 8 Ağustos’ta borcumuz 100 milyon dolar düşecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 00:42

Fikret Orman, 8 Ağustos’ta yapılacak divan kurulu toplantısında herkesin borcun 100 milyon dolar azalacağını göreceğini söyledi. Orman, Vodafone Arena’dan sonra Türkiye’nin en büyük spor kompleksini de yapacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, önümüzdeki günlerde kulübün borcunun 100 milyon dolar azalacağını söyledi. Bursa’da, Marmara bölgesinde faaliyet gösteren 27 Beşiktaş derneğinin önceki gece verdiği iftarda konuşan Orman, “8 Ağustos’ta divan kurulunda herkes, borcu 100 milyon dolar aşağı indirdiğimizi görecekler” dedi.
Demba Ba ve Atınç Nukan’ın satışından 18 milyon Euro kazanan, siyah beyazlı yönetim eski başkan Yıldırım Demirören’in borcunu da yeniden yapılandırdı.
Sermaye artırımından da önemli bir kaynak bekleniyor. Orman, taraftarın pahalı transferlerle şampiyonluk istemediğini de söyledi.

ARENA’DA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Beşiktaş’ın 180 milyon dolar, ezeli rakiplerinin ise 200 ila 240 milyon dolarlık bütçelerle yönetildiğine dikkat çeken Orman, “Onlar yatırımlarını tamamlamış. Bizim yatırımlarımızı tekrar yapmamız gerekiyor. Vodafone Arena’da hep beraber güzel günler göreceğiz. Arena’dan sonra Türkiye’nin en büyük spor kompleksini yapacağız. Bütün salon sporlarımızı ve branşlarımızı toplayacağımız bir salon yapacağız” dedi. Ekimde yapılacak seçime de değinen Orman, “Herkesi kongre salonuna aday olarak bekliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, ARTIK O ESKİ YARALI KARTAL DEĞİL

Tünelin sonunun göründüğünü söyleyen Orman “Beşiktaş kadro yapılanmasını tamamlamış, oyuncularına alıcı çıkan bir kulüp” dedi.

SİYAH beyazlı kulübün artık o eski yaralı bir kartal olmadığını söyleyen Fikret Orman, “Artık bütün kanatlarıyla beraber uçan bir durumdayız. Bütün işlerimiz bitti. Tünelin artık sonuna geldik. Beşiktaş borçlarını hızla aşağıya indiren, tesis yatırımlarını bitirmiş, kadro yapılanmasını yapmış, her sene oyuncularına dünyanın her tarafından alıcı çıkabilecek değerde mantıklı yönetilen bir kulüptür” dedi.
Siyah beyazlıların başkanı, gelinen bu noktanın sadece kendi seri olmadığını da vurulayıp, “Bana güvenen hepinizin eseridir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!