FIFA Trabzonspor'dan savunma istedi

Güncelleme Tarihi:

FIFA Trabzonspordan savunma istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2007 15:08

FIFA, İspanyol Futbol Federasyonu aracılığıyla Recreativo de Huelva'nın başvurusu üzerine Futbol Federasyonu'ndan Ersen Martin'in uluslararası transfer sertifikasının düzenlenme ya da düzenlenmeme sebebinin 21 Eylül Cuma gününe kadar bildirilmesini istedi.

Trabzonspor, söz konusu transferin gerçekleşmeme nedenlerini belgelerle birlikte federasyon aracılığıyla FIFA'ya göndererek gerekçelerini bildirecek.

KAFKAS: "HAKLILIĞIMIZI İSPATLAYACAĞIZ"

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bu noktada Huelva'nın Ersen Martin'e geçici lisans çıkartma gibi bir durumunun olamayacağını öne sürerken şunları söyledi:
"Çünkü Huelva, 31 Ağustos akşamı saat 23.59'a kadar banka hesabına yatırması gereken parayı yatırmadı. Burada üstüne basarak söylüyorum. Bu paranın protokole göre bankaya yatırılması gerekiyordu. Ancak onlar daha sonra parayı bize göndermek istediler. Biz de protokol gereği bunun olamayacağını söyledik. Savunmamızda da bunu vurgulayacağız. Ersen Martin'e geçici lisans çıkartılabileceği yönündeki haberler, kesinlikle asılsız. Çünkü biz Huelva'ya uluslararası transfer sertifikası metnini göndermedik. Biz, federasyonumuz aracılığıyla onlara belgelerimizi göndereceğiz. Haklılığımız ispatlanacağına inanıyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!