FETÖ, Aziz Yıldırım'ı böyle hedef aldı!

Güncelleme Tarihi:

FETÖ, Aziz Yıldırımı böyle hedef aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 22:58

Avukat Faik ışık, FETÖ terör örgütünün Aziz Yıldırım'ı şikeden önce casusluk suçlamasıyla hapse attırmak istediğini iddia etti.

Haberin Devamı

Avukat Faik ışık, Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programında Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı. 3 Temmuz sürecini, FETÖ terör örgütünün Aziz Yıldırım'a karşı gerçekleştirdiği bir komplo olduğunu söyledi.

Faik Işık'ın açıklamalarından satır başları;

"FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ İHALELERE KARIŞTI"
"Şekip Mosturoğlu, 3 Temmuz'dan önce beni Fenerbahçe-Trabzonspor maçına davet etti. Locaya Aziz Yıldırım'ın arkasına oturduk. Soluma baktım; hakimler savcılar, sağıma baktım; devlet memurları. Şekip'e dedim ki: "Sen çok iyi bir avukatsın. Ekip arkadaşların da çok iyi neden beni çağırdın?"

"Ağabey başka bir konu var" dedi. Ankara'da bir konu vardı. Bu konu askeri ihale konusuydu. FETÖ örgütünün işgal kuvveti olarak devletin bütün birimlerine nüfuz ettiğini, devletin bütün ihalelerine müdahil olduğunu zaman içerisinde görüyoruz.

Haberin Devamı

2010'nun daha başlarında Aziz Bey'in alehinde askeri casusluk davası vardı. Güya Aziz Yıldırım'ın katıldığı bir askeri ihalede yasaklama haline getirebilmek için sanık haline getiriyorsunuz. Şimdi onu sanık haline getiren ordunun içindeki komutanların tamamı tutuklu ya da kaçak. Büyük bir hava savunması ihalesinden dolayı, Savunma Sanayi Müsteşarlığı internet sitesinde yayınlanan herkese açık olan şartları, sanki Aziz Bey casusluk yapmış da almış gibi bir havada sundukları için özel yetkili mahkemede davası vardı.

"CASUSLUKTAN ALAMAYINCA 'ŞİKE'Yİ ÇIKARDILAR"
Şekip Bey, Aziz Bey, Abdurrahim Bey ile hep birlikte oraya gittik ve saçmalığı gördük. O iddianameden Aziz Yıldırım'ın mahkum edilemeyeceğini heyete gösterdik derken, 3 Temmuz dosyası patladı. Casusluktan alamayınca 'şike'yi çıkardılar. Aziz Bey ciddi bir işadamıdır. Başka işadamlarının da alehine bir takım saçma sapan davalar açıp, bu açılan davalar sebebiyle ihalelerden yasaklı hale getirildiğinin örneklerini, önümüzdeki günlerde göreceğiz. Onları dava konusu haline getirip, yerlerine kendi istedikleri adamları getirdiklerini duyduk. Önümüzdeki davalarda da sonuçlarını göreceğiz." (HT Spor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!