Fener'in 6 sıkıntısı

Güncelleme Tarihi:

Fenerin 6 sıkıntısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2016 21:22

Sarı lacivertliler, ayrılan isimler nedeniyle bu yaz transferde oldukça zorlanacak. Kaleden forvet hattına kadar 6 mevki için alternatif yaratmak zorunda olan yönetim, bazı bölgelere çözümü takım içinde bulacak.

Haberin Devamı

F.BAHÇE, yeni sezon planlamasında zorlanıyor! UEFA ile yapılan mali kriterler anlaşmasına da gözeterek, ayrılan futbolcuların yerini doldurmak isteyen sarı lacivertli yönetimin bir çok pozisyonda alternatif oluşturması gerekiyor. İşte mevki mevki F.Bahçe’nin 2016-17 transfer planlaması:

KALE

FABIONA OLMAZSA ‘2 NUMARA’ ERTUĞRUL

BİRİNCİ kaleci yine Volkan Demirel olacak. Fabiano’ya “Bonservisini alabilirsen gel” denildi. Brezilyalı kaleci gelemezse, Ertuğrul ikinci, Erten ise, 3. kaleci olacak

SAĞ BEK

GÖNÜL GİDERSE, DOUGLAS KİRALANACAK

GÖKHAN Gönül ile görüşmeler sürdürülüyor. Şener Özbayraklı’nın yanı sıra Gökhan’ın bir diğer alternatifi ise, Barcelona’da oynayan Douglas Pereira. Gökhan ayrılırsa, 25 yaşındaki Brezilyalı kiralanacak.

STOPER

KJAER’IN YANINA HEMŞEHRİSİ AGGER

Haberin Devamı

EN sıkıntılı bölge. Alves’in gidişiyle Kjaer kaldı. Alternatif isim Mehmet Topal. Ancak iki stoper daha şart görünüyor. Birisi alt yapıdan Merih diğeri ise, muhtemelen Danimarkalı Agger.

SOL BEK
HASA ALİ’Yİ GENÇ YASİR DESTEKLEYECEK

TAKIM içinden çözüm bulunacak. Hasan Ali’nin alternatifi genç Yasir Subaşı olacak. Ayrıca alınacak stoper de sol bek de oynayabilecek bir oyuncu olabilir.

ORTA SAHA

YENİ İKİLİ MEHMET TOPAL-SALİH

SALİH Uçan için Roma 5 milyon Euro önerdi. Genel eğilim Mehmet Topal-Salih ikilisinin başarılı olacağı yönünde. 10 numara için ilk aday Mirallas. Ben Arfa da adaylardan biri.

FORVET

FORVETE YENİ BİR MOUSSA SOW ARANIYOR

BİR oyuncu transfer edilecek. Moussa Sow tarzı hem forvet hem kanat oynayacak bir oyuncu transfer edilecek. En önde gözüken aday La Havre’li Lys Mousset.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!