Fenerbahçe'nin para makinesi Ortega

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin para makinesi Ortega
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2002 01:49

Sarı lacivertliler, Ortega'nın Türkiye'ye gelişini basına kapatacak. Fotoğraf ve görüntülerini para karşılığı satacak.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kayışdağı'nda bulunan F.Bahçe Koleji'nin mantı gününe katılan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldım, Ortega'nın Türkiye'ye geliş görüntülerinin bir basın kuruluşuna satılacağını açıkladı. Yıldırım, ‘‘Ortega'yı havaalanından, stada kadar anlaştığımız tek bir basın ve yayın kuruluşu izleyecek. Görüntü ve fotoğraflar, diğer medya organlarına satılacak’’ dedi.


ALMEYDA GELECEK

Ortega'yı statta sadece, forma ve kombine bilet alan taraftarlarla buluşturucaklarını söyleyen Yıldırım, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Almeyda'dan asla vazgeçmediklerini kaydeden Aziz Yıldırım, ‘‘Almeyda vazgeçinceye kadar bizimdir. Eğer vazgeçersek onun kalitesinde bir oyuncu alacağız. Hatta bu futbolcu şu an hazır ve bizden haber bekliyor’’ dedi.


FENERBEHÇE KOLEJİ

Öte yandan F.Bahçe Koleji'nin işletme haklarını F.Bahçe Spor Kulübü aldı. Yönetici Mehmet Karasu, F.Bahçe Koleji ile ilgili yaptığı açıklamada ‘‘Şu an 280 öğrencimiz var. 860 kapasiteye sahibiz. Önümüzdeki sene lise bölümü de eğitime başlayacak. Diğer özel okullarda öğrencilerden kişi başına 10-11 milyar alınıyor, bizde ise bu fiyat 5 milyar olacak’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!